DAGENS PW OCH I MORGON KOMMER DEN…

Posted on

Halloj!

Under dagens powerwalk, som egentligen var kvällens, bjöds vi på den här solnedgången. Det var lite kyligt nu mot kvällen men skönt ändå när man väl fick upp ångan. Jag brukar försöka få till fem km om dagen. Det är inte alltid jag får till det men oftast landar det ner på fem av sju dagar/vecka i alla fall. Det får jag vara nöjd med. Ibland får jag sällskap av Per men han springer en del och spelar padel och när han gör det så går jag själv. Jag är faktiskt lite imponerad av min egen disciplin för jag är ju egentligen en latmask av rang.

I morgon är planen att jag ska publicera Gotlandsguiden del: 2. Jag ska fixa det sista ikväll så håll utkik om ni vill ha lite sköna gotlandstips.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • SAR
  mars 25, 2021

  Just wanted to say, I really enjoy your pictures and blog posts! Just discovered your blog and since we can’t really travel during these times, it’s been a real treat to see the Swedish countryside. Hope to visit some day!

  • tiname@live.se
   mars 26, 2021

   Thank you for your nice comment, I really appreciate it! Welcome to Gotland! Hugs Tina

 • Mamma C
  mars 26, 2021

  Härligt när man fått in en rutin för sin dagliga motion.
  Ha en fin fredag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 26, 2021

   Ja nu är jag on fire!!! Men det gäller att hålla i. Kram //Tina

Previous
DET ÄR KÄRLEK DET…