DET ÄR KÄRLEK DET…

Posted on

Hej på er!

Innan vi flyttade till Stockholm brukade jag och Per promenera på Södra Hällarna lite då och då. Södra Hällarna ligger precis utanför Visby söderut och man kan komma dit via Färjeleden, Toftavägen eller Kneippbynvägen. Då fanns det inget alls som var uppstyrt. Det var tidigare ett militärt område och ville man komma ner på stranden nedanför klipporna så var det med livet som insats. För några år sedan styrde Region Gotland upp naturreservatet, som det numer är, så att det finns utkiksplatser, grillplatser, trappor ner till stranden mm. Ett riktigt bra ställe om man vill ha en picknick, grilla med vänner eller bara strosa omkring i den vackra miljön.

Men nu var det ju inte det här stället vi skulle avhandla utan det där med kärlek.

Han… som står där vid räcket… min man, min vapendragare och darling… hur skulle jag få ihop allt det här med bloggandet utan honom? Han som följer med mig överallt och assisterar mig, håller min väska om jag får syn på något jag vill fotografera och som också ibland… när han vill… ställer upp på bild, han som fotar mig när jag ber honom om det och har tålamod när jag dirigerar honom hit och dit… Ibland knorrar och suckar han lite men han gör det… han som kommer med tips och pepp när inspirationen tryter och som ofta säger att han är så stolt över mig som driver en egen blogg. Allting vi ska göra tar alltid mycket längre tid för att jag alltid har ett kommande blogginlägg på gång och han klagar aldrig. Jag tror det måste vara kärlek banne mig!!!

Ser ni hur skraj jag är? Jag står precis intill en brant klippa och jag som får svindel hur lätt som helst känner mig något spänd. Men “allt för konsten” är väl så man brukar säga…

Nu låter det som att vårt liv bara är på mina villkor men så är det så klart inte. Per får ta rätt mycket plats han också och det är väl det som är riktig kärlek eller hur? Man ger och tar. Ibland ligger tyngdpunkten på den ena och ibland på den andra men det brukar jämna ut sig i längden.

Det var allt för ikväll. Nu är det dags att få till en något sen middag här.

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Kia
  mars 24, 2021

  Ja visst är det fantastiskt fint på Hällarna 👌. Dit promenerar vi ofta. 😘

  • tiname@live.se
   mars 24, 2021

   Verkligen! Vi är alldeles för sällan här nu när vi inte bor inne i stan längre. Men såååå fint! //Tina

 • Mamma C
  mars 24, 2021

  Så vackert det var där.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 24, 2021

   Ja, det är en unik miljö! Kram //Tina

Previous
VI SLADDADE FÖRBI FRIDHEM…