DAGENS TIPS…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och COS.

Hej på er!

Tusen tack för all fin respons jag fick på mitt inlägg igår om min beslutsångest vad gäller nya bågar. Jag har nu bestämt mig och när jag kom från Arlanda idag så åkte jag direkt till CityOptik för att beställa mina glasögon… men tji fick jag. Apparaten som skulle finjustera just mina glas slutade fungera så tyvärr blev det ingen beställning idag. Nya tag på lördag. Liten besvikelse ändå nu när jag var så taggad. Så småningom ska ni få se mitt val…

Ikväll tänkte jag att vi skulle damma av ett “Dagens tips”. Det var ett tag sedan. Jag har snöat in på en lite längre vit skjorta tillsammans med skinnbyxor. Så enkelt och så snyggt ju…

HÄR hittar ni skjortan på bilden ovan.

Vill man lägga på någon krona så finns en annan fin HÄR .

Jag skulle knyta en knut framtill och låta baksidan av skjortan vara som den är. Ett par high heels till så är man i hamn i vilket sammanhang som helst. HÄR finns ett par byxor i fuskskinn i skön stretch.

Och HÄR finns ett par supersnygga i lite större storlekar.

I morgon är det fredag och då ska det firas minsann. Vi ska fira vår 10-åriga förlovningsdag och det ska vi göra på ett lite otippat ställe.

Jag berättar mer i morgon. Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 Comments
 • Lena - gott för själen
  september 11, 2020

  Jamen åh, det är så snyggt med stora vita skjortor. Särskilt till svarta skinnisar! Grymt!

  Kram Lena

  • Carin
   september 11, 2020

   Mycket snyggt med vita lite längre skjortor.
   Nu kom jag ihåg att jag köpte ett par fuskskinnbrallor förra året.
   Kram Carin

  • tiname@live.se
   september 12, 2020

   Ja, visst är det! Kram //Tina

 • Monika
  september 12, 2020

  Klickade raskt hem en sån där vit skjorta. Jag är svag för detaljer och knapparna i sidsprunden är en sån.
  Kram Monika

  • tiname@live.se
   september 12, 2020

   Vad roligt! Ja, visst var den fin :-)- Kram //Tina

Previous
HJÄLP MIG… VILKA SKA JAG VÄLJA?…