Mode

HJÄLP MIG… VILKA SKA JAG VÄLJA?…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex.

Hej så här på tisdagskvällen höll jag på att skriva… men det är ju redan onsdag ju!

Vad tiden går fort när man har mycket att göra. På lunchen idag var jag och kollade upp min syn och det var väl inga drastiska förändringar men ändå värt att uppgradera. Jag ser bra på långt håll men uselt på nära, ser bättre på ett öga än det andra och så har jag ett brytningsfel som behövde justeras med nya glas.

Jag tänker gå utanför mina vanliga klassiska bågar som jag har haft i alla år den här gången och hittade de här. Vad tycker ni? Jag har en favorit som jag såg direkt när jag kom in i butiken och som jag tror att jag kommer att trivas bäst i. De sitter bra på snoken också men jag vill gärna ha inspel på vad ni tycker.

De på översta bilden kommer från Chloé och är champagnefärgade.

Rutigt gäller ju även i höst och liknande byxor finns HÄR. De HÄR är också så snygga.

De här kommer från Oliver Goldsmith och har lite tonade glas men man kan få de i vanliga glas också. De finns i flera olika färger; champagne, grön mfl. De här är transparenta.

De här kommer också från Chloé och är gråmelerade.

Det är verkligen svårt att välja och man vill ju verkligen känna sig helt säker. Jag menar att köpa nya glasögon är ju inte direkt gratis om man säger så…

I kväll skulle jag egentligen ha gått ner till city och för att kolla upp min dator men jag orkar inte. Den är ju alldeles ny men det är nog tyvärr ett riktigt måndagsexemplar för det är massor som strular hela tiden. Nu senast har jag fått ett fält som sträcker sig över en bit av skärmen som skiftar färg då och då. I dag bjuds det på rosa… Suck… så trist när man köpt en ny. Min gamla Mac höll i nästan 10 år innan den började bli trött. Den här är sju månader…

Det får bli en god middag i stället och så ska jag fortsätta att läsa en bok jag precis har börjat på.

Ha en fin kväll!

KRAM!

20 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *