HJÄLP MIG… VILKA SKA JAG VÄLJA?…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex.

Hej så här på tisdagskvällen höll jag på att skriva… men det är ju redan onsdag ju!

Vad tiden går fort när man har mycket att göra. På lunchen idag var jag och kollade upp min syn och det var väl inga drastiska förändringar men ändå värt att uppgradera. Jag ser bra på långt håll men uselt på nära, ser bättre på ett öga än det andra och så har jag ett brytningsfel som behövde justeras med nya glas.

Jag tänker gå utanför mina vanliga klassiska bågar som jag har haft i alla år den här gången och hittade de här. Vad tycker ni? Jag har en favorit som jag såg direkt när jag kom in i butiken och som jag tror att jag kommer att trivas bäst i. De sitter bra på snoken också men jag vill gärna ha inspel på vad ni tycker.

De på översta bilden kommer från Chloé och är champagnefärgade.

Rutigt gäller ju även i höst och liknande byxor finns HÄR. De HÄR är också så snygga.

De här kommer från Oliver Goldsmith och har lite tonade glas men man kan få de i vanliga glas också. De finns i flera olika färger; champagne, grön mfl. De här är transparenta.

De här kommer också från Chloé och är gråmelerade.

Det är verkligen svårt att välja och man vill ju verkligen känna sig helt säker. Jag menar att köpa nya glasögon är ju inte direkt gratis om man säger så…

I kväll skulle jag egentligen ha gått ner till city och för att kolla upp min dator men jag orkar inte. Den är ju alldeles ny men det är nog tyvärr ett riktigt måndagsexemplar för det är massor som strular hela tiden. Nu senast har jag fått ett fält som sträcker sig över en bit av skärmen som skiftar färg då och då. I dag bjuds det på rosa… Suck… så trist när man köpt en ny. Min gamla Mac höll i nästan 10 år innan den började bli trött. Den här är sju månader…

Det får bli en god middag i stället och så ska jag fortsätta att läsa en bok jag precis har börjat på.

Ha en fin kväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 Comments
 • Kia
  september 9, 2020

  Fina glasögon. Du passar i alla men de översta som är champagnefärgade tycker jag är fina och du passar superbra i dem. Lycka till i valet av glasögon 🤓😘

  • tiname@live.se
   september 10, 2020

   Tack Kia för inspel och lycka till! Jag har bestämt mig nu 🙂 Kram //Tina

 • Pernilla
  september 9, 2020

  Bågarna på översta bilden från Cloe är enligt mig det enda alternativet. De klär dig och är riktigt coola.

  • tiname@live.se
   september 10, 2020

   Tack så mycket för input Pernilla 🙂 Kram //Tina

 • Monika
  september 9, 2020

  Coolt med tonade men bågen ser lite grov ut över näsan. De på första bilden är riktigt fina på dig så dem får min röst! Lycka till med ditt val 😘

  • tiname@live.se
   september 10, 2020

   Tack för lycka till och för input Monika! Kram //Tina

 • Christina
  september 9, 2020

  Oj är i samma dilemma som dig , men har nog bestämt migäntligen , återkommer i bloggen om vilka det blev 😉 Jag gillar ju färgen på dom andra , men dom är ju som sagt lite breda över näsan, så då får jag nog säga dom första . //Christina

  • tiname@live.se
   september 10, 2020

   Tack Christina för din kommentar! Visst är det svårt att välja? Kram //Tina

 • Mamma C
  september 9, 2020

  Det är svårt det där med att byta glasögon och bli nöjd.
  Jag tycker nog nr.1 men nr.3 var också snygga. Ja, du ser… det var ju ett bra svar du fick 🙄.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   september 10, 2020

   Ja visst är det klurigt. Som tur är så har jag garanti på glasen i tre månader och bågarna i en månad om jag inte skulle vara nöjd. Då får jag byta till något annat. Tack för input! Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  september 10, 2020

  Vilka roliga bågar. Jätteläckert med kantiga så där. Det har jag nog inte sett faktiskt. Det är jättesvårt att välja, både åt mig själv och andra. Alla tre som du provat är fina, men måste jag välja så tror jag att jag väljer det sista paret. I och med att de är lite mörkare så kommer du fram lite bättre.

  Lycka till!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   september 10, 2020

   Ja. nu tänkte jag att det var dags att förnya mig lite och gå ifrån standardbågar som jag alltid väljer annars. Tack Lena! Kram //Tina

 • E
  september 10, 2020

  Nr 2

  • tiname@live.se
   september 10, 2020

   Tack för input! Kram //Tina

 • Eva O
  september 10, 2020

  Det sista paret…nr. 3 är jättefina på dig. Ger mer karaktär åt ansiktet.

  • tiname@live.se
   september 10, 2020

   Tack för inspel Eva! Kram //Tina

 • Monika
  september 10, 2020

  Nr 3 är bäst tycker jag, ger den bästa helheten – människa/glasögon.
  Kram Monika

  • tiname@live.se
   september 10, 2020

   Tack så mycket för återkoppling! Kram //Tina

 • Eva Rydin
  september 10, 2020

  Helt klart de första. Så snygga på dig.
  Ha en fortsatt trevlig vecka!

  Kram Tummelisa

  • tiname@live.se
   september 10, 2020

   Tack så mycket x 2 och tack detsamma Eva! Ha en fin uppstart på helgen! Kram //Tina

Previous
VI PASSADE PÅ ATT TANKA ENERGI VID HAVET…