DAGENS TIPS…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos, Åhléns, Gina Tricot och KappAhl.

Halloj!

Jag tänkte att jag skulle damma av “Dagens tips” . Det var ett tag sedan. Det finns så mycket fina grejer som jag vill delge er. Den svarta transparenta toppen håller även i höst. Jag har ett par olika varianter som liknar den på bilden. HÄR hittar ni den. Den svarta omlott-toppen har jag klickat hem och jag är så nöjd med den. HÄR finns den.

Snyggaste och skönaste fleecen finns HÄR. Och höstens modeplagg nummer ett; västen som finns i två olika färger. Ni hittar den HÄR. Så snyggt med en lite längre vit skjorta under som sticker ut nertill.

Snyggaste pyjamasen finns HÄR. Den skulle jag vilja mysa omkring i när man fixar med långfrukosten på helgerna. Den svarta toppen liknar en gammal trotjänare som jag har haft i flera år och som passar till allt möjligt; till kjol, tighta byxor och till vida byxor. Så användbar både till vardags och till fest. HÄR finns den.

Just nu är man inte så sugen på att trängas i butiker och då är det rätt skönt att kunna klicka hem det man behöver tycker jag.

Den här veckan innehåller flera roligheter. Igår åt jag middag tillsammans med en före detta kollega och det var några roliga timmar med intressanta och roliga samtal. I morgon är jag hembjuden på middag till en kompis i Sundbyberg och på lördag väntar också något roligt. Det är viktigt att fylla tillvaron med roliga saker på ett Covid-säkert sätt.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  oktober 29, 2020

  Mycket snyggt, har sett på nätet att många har sin satinpyjamas som vanligt klädesplagg också.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   oktober 30, 2020

   Ja, det stämmer. Jag har haft ett par sådana som skulle kunna klassas som pyjamasar men det är nog inte riktigt min grej att ha dem till fest. Jag vill mest gå omkring hemma i dem. Kram //Tina

 • E
  oktober 30, 2020

  Åh vad mkt snyggt du tipsar om! Behöver inget men vill ha… 😉 toppen med nätshopping – det har jag svart bälte i. 😃 kram

  • tiname@live.se
   oktober 30, 2020

   Tack! Visst är det så… det är så mycket man vill ha :-). Samma här… nätet är bra! Kram //Tina

Previous
DET DÄR MED ATT RESA ELLER INTE…