DAGENS TIPS…

Posted on

Inlägget innehåller en reklamlänk till Ellos.

Hallå gott folk!

Idag gick vi ner till City en sväng för att fixa ett par ärenden men så fort dessa var gjorda så skyndade vi oss hem igen. Det var alldeles för mycket folk för vår smak. Jag hade så gärna velat gå in i en del butiker och nypt och känt på lite kläder nu till sommaren men lusten rinner av mig när det blir för crowdy. Det var inte på långa vägar lika många som en vanlig lördag men just nu är jag överkänslig för miljöer med många människor och det var ändå alldeles för många för mig idag.

Så jag gick hem istället och surfade runt lite. Och titta vad jag hittade. Visst är den fin?

Den HÄR klickade jag hem tillsammans med en annan snygging som jag ska visa er i morgon.

Nu är det dags att dra igång kvällens middag. Det blir en 70-talsklassiker i form av Flygande Jacob. Älskar det!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 Comments
 • Maria Wiker
  maj 23, 2020

  Klänningar, klänningar, klänningar… nej man kan inte ha för många! 😉 =)
  Den där såg skön ut!
  Ja, visst tokgillar man Sthlms klänningsfabriks alla klänningar i olika färger och mönster! Så kvinnliga och figurvänliga! Jag var tvungen att börja räkna efter i huvudet och kom fram till att jag har åtminstone 13 stycken….
  Ha en fortsatt fin lördagskväll!
  Kram/Maria

  • tiname@live.se
   maj 24, 2020

   Ha ha, då vann du 🙂 13. stycken, det är inte dåligt! Ha en fin söndag! Kram //Tina

 • Helene
  maj 25, 2020

  Jag älskar klänningar💗har du fått hem klänningen från Ellos, nyfiken hur den är i storleken för jag är lite sugen på den blå💙
  Så fint med lite långa klänningar och vita sneakers min favvo combo😊
  Kram Helene

  • tiname@live.se
   maj 25, 2020

   Ja, visst är det härligt med klänningar tillsammans med sneakers? Jag känner mig lätt lite för “damig” om jag har skor till :-). Nej tyvärr, den har inte kommit ännu men jag fick besked idag att den är på väg. Håller tummarna för att den ska passa också. Ha en fin måndagskväll! Kram //Tina

  • tiname@live.se
   maj 31, 2020

   Nu har klänningen kommit men den fick tyvärr skickas tillbaka. M var aningen för liten för mig men L skulle bli för stor. Så synd för den var så fin. Kram //Tina

Previous
EN GRÖN PROMENAD I HAGAPARKEN…