Allmänt

EN GRÖN PROMENAD I HAGAPARKEN…

Hej Hej!

Häromdagen tog vi en långpromenad genom. Hagaparken och jösses vad grönt det är nu. Grönt på riktigt! Det var varmt och skönt, det var mycket folk ute och det märktes att det var många som stannade kvar i stan över Kristi Himmelfärdshelgen i år. Vi brukar gå ner vid Stallmästaregården och går sen längs med Brunnsviken över till Haga slott, rundar udden, går tillbaka mot Koppartälten och Fjärilshuset och över till Solna.

Slänten nedanför Koppartälten.

Paviljongen nedanför Haga Slott. Jag tänkte att jag någon gång skulle få syn på kungligheterna som bor där men nope… fast Per sprang förbi Daniel och Estelle som satt på en bänk en gång när han var ute och sprang.

Lite här och var kan man köpa något att äta och dricka och den här gången blev det en glass för oss. Mitt inne i parken, vid en liten restaurang/café så satt det ett par män och spelade vacker musik på en scen och nedanför satt det ett gäng äldre uppklädda män och kvinnor och drack bubbel. Så fint att de är ute och njuter av livet trots att det är som det är.

Vi rundade av promenaden vid Koppartälten och gick sen hem, min vapendragare och jag. Jag tror att det blev upp emot 15 000 steg den här dagen och det var varmt så jackorna åkte av rätt snabbt. Ja ni ser vem som fick släpa på dem ha ha…

Idag ska det regna och blåsa. Vi får se om det blir några steg idag eller om det är idag det händer… det där med röjet här hemma.

Ha en fin lördag… för visst är det lördag idag? Jag blir alldeles dagvill…

KRAM!

3 kommentarer

 • Mamma C

  Visst är det lördag några timmar till i alla fall.
  Vilken härlig och skön promenad ni gjorde och härligt att se fler folk som är ute med.
  Kram Carin

  • tiname@live.se

   Ja, det så härligt att se alla som var ute i parken och njöt i det vackra vädret. Ha en fin söndag! Kram //Tina

 • Ulrica Hållén

  Det är så himla fint i Hagaparken, vid paviljongen där har jag fotat bröllop och gravidfoto en gång. Så himla mysigt!
  Och vid ett av tillfällena såg vi Victoria som lekte med Estelle innanför grindarna.. men vakterna sa snabbt åt oss att inte titta in utan vända blickarna bort från grindarna.. förlåt :-).
  Vilken härlig promenad!! Och det är alltid så.. den som fotar slipper bära jackor, det är sen gammalt :-))
  KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *