Mina dagar

DAGS ATT PACKA VÄSKORNA…

Hello!
Då var det dags att stänga igen den här jobbdagen och börja att packa ihop vad vi ska ha med ner till Gotland. Även om vi har det mesta vad gäller basgrejer på plats där nere så är det ändå en del kläder och andra prylar som ska med ner. Vad gäller outfits till jobbet så är det ju något jag släpar med mig fram och tillbaka till exempel och sen är det skor, datorer, kameror, böcker och lite annat smått och gott som packas ner. Den här årstiden måste man ju också ha ett par olika typer av kappor/jackor med eftersom vädret är så himla lynnigt.
Och den här veckan har ju verkligen varit superkall. Snön har farit omkring i luften och det har varit blåsigt. So booooring. 

Väskorna kommer från Rimowa.
På Gotland har vi en massa roligheter inplanerade med nära och kära och så ska vi ju fira bröllopsdag också minsann. Ser fram emot att få komma dit för den miljön får mig verkligen att tagga ner en nivå. Det ligger liksom ett skönt lugn över ön som gör något med en. Har ni inte varit där tidigare så måste ni åka dit och känna in magin pronto!
Ja då är det bara att sätta igång då!
KRAM!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *