Mina dagar

PÅ PLATS PÅ ÖN…

Hej hej!
Alltså, hur mysigt är inte det här då! Efter att ha krigat på som bara den på jobbet den här veckan så är det äntligen dags att få andas ut och koppla av lite. Jag landade in i morse och har jobbat på flygplatsen hela dagen och i kväll hämtade jag upp Per som fick komma efter. Nu har jag blivit placerad här i soffan framför brasan med ett glas vin och laxen vi ska äta ikväll är i ugnen. Jösses vad jag njuter av att vara här och höra knastret från brasan och fåglarna som kvittrar utanför. Våren har kommit lite längre här. Det börjar bli grönt ute både vad gäller mark och träd och i helgen öppnar det lokala bageriet igen. Bara en sån sak…
Nu väntar en mysig helg; middag med fina vänner i morgon och på söndag hoppas jag att det blir fint väder för då vill jag promenera längs med havet. 
Ha en härlig fredagskväll!
KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *