DAGS FÖR ETT VINTIPS…

Posted on

Inlägget innehåller en reklamlänk till Cervera.

Hej Hej!

Här öser regnet ner och vi ska strax åka in till Visby och hämta upp min nya cykel. När de ringde från sportaffären igår och sa det fanns en annan aspirant på cykeln så bestämde jag mig på en sekund. Ingen annan ska få den. Det är min cykel. Punkt!

Men nu var det inte det vi skulle avhandla för jag vill tipsa er om det här vinet som är en riktig höjdare. Jag fick det hemma hos en kompis förra året och blev helt såld. Det är ett vin från Kalifornien; Ivory & Burt (Red Blend 2018). Vinet kan finnas i vissa butiker men oftast är det en beställningsvara. Det passar bäst till grillat nötkött och lamm så det här kommer att bli sommarens husvin här hemma hos oss.

Tänk på att dricka vinet ur “rätt” glas så att ni får ut det bästa av det. Vi har länge pratat om att köpa olika sorters glas som passar till olika druvor. Vi har börjat men de har vi hemma i Stockholm så här på landet får vi hålla tillgodo med tre sorters olika vinglas av billigare sort. Vi brukar testa oss fram till vilket glas som passar bäst. Vi måste ta tag i att köpa lite bättre glas hit också för det kan vara en otrolig skillnad på smaken beroende på hur glasen är formade.

HÄR hittar ni bra glas till bra priser just nu.

Nu är det dags att hämta upp min nya vapendragare. Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Maud
  maj 16, 2021

  Roligt att du gillade det så mycket, fortfarande min favorit 🍷

  • tiname@live.se
   maj 16, 2021

   Verkligen! Det har blivit en riktig favorit. Tusen tack för tipset :-). Kram //Tina

Previous
DET ÄR GRÖNT NU…