JAG OCH MIN HOJ…

Posted on

Hej igen!

Så här ser den ut, min nya hoj. Det blev en MTB SCOTT Contessa Scale 950 med 12 växlar och jag har precis kommit hem efter vår premiärtur tillsammans. Det känns som att vi kommer att trivas ihop och det är ju tur för vi ska kampera ihop i många mil framöver. Idag blev det 1,2 mil och det kändes superbra och jättestor skillnad från när jag cyklat omkring på min gamla “Kronan”. Jag är glad över att jag slog till just nu för när vi kom in för att hämta min cykel så hade de sålt av många av de cyklar som vi kikade på och då är det ändå bara två dagar sen vi var där. Folk är som galna efter cyklar just nu tydligen.

Nu blev det väldigt pastelligt idag när jag tog fram mina vanliga träningskläder men man kan ju inte köpa värsta cykelutrustningen när man är rookie. Det är som att ha senaste skidkläderna på sig i pisterna när man inte kan åka. Jag ska läsa på först hur man bäst tränar på cykel så att jag inte drar på mig några skador och när jag fått upp ångan så ska jag spana in vad man egentligen ska ha på sig när man cyklar.

Jag har testat både landsväg och terräng idag och det känns som att det här kommer att bli min grej även när min hälsporre ger med sig. Det är första gången i mitt liv som jag har känt att det var kul att cykla. Det är ju superbra om jag kan varva cykling och powerwalks framöver för mitt problem är att jag lätt blir uttråkad, och då lägger jag lätt av. Men det är roligare att träna när man har bra grejer eller hur?

Ser fram emot morgondagens träningspass!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 Comments
 • Kia
  maj 16, 2021

  Vad kul att du är nöjd med cykeln. Lycka till med träningen 💪👍👏🥰kram

  • tiname@live.se
   maj 16, 2021

   Tack snälla du! Vem vet, kanske du och jag kommer cykla tillsammans framöver om du också blir biten :-). Kram //Tina

 • Sari-Anne
  maj 16, 2021

  Snygg cykel 🤩

  Jag hade många år ungarnas gamla störtkruka som hjälm när jag körde med min landsvägscykel.

  Sen kom dom där riktiga cyklisterna (finns en kaxig och snobbig stockholmsklubb som cyklade där ute vi bodde) och jag hakade på dom ca 1 mil! Det var sååå kul för dom blev störda av mig för jag orkade haka på! Jag var ju aldrig kläd som dom, i cykelkläder, utan precis som du i vanliga träningskläder, så dom tog för givet, att jag inte var nån cyklist som orkade deras tempo 🤣😂🤪
  Roligt minne kom fram…

  Idag kör jag inte landsvägscykel pga att bilarna kör så nära, ser ingen tjusning i det.
  Kör mest på cykelbanor, skogen och mindre grusvägar med liknande cykel Du har.

  Lycka till 🚴🏻‍♀️🚴🏻‍♂️🚴🏻

  Kramizzz
  Sari-Anne

  • tiname@live.se
   maj 19, 2021

   Haha vilken härlig historia! Jag har nog en bit kvar tills jag kan haka på de riktiga cyklisterna men det går ju framåt rätt snabbt ändå måste jag säga. Vi har en riktigt fin cykelbana som sträcker sig i tre mil från Visby till Klintehamn så vill man cykla tryggt på landsväg så är den superbra men jag vill blanda med grusvägar och terräng så i morgon ska jag ut på vift. Tack för lycka till snälla du! Kram //Tina

 • Monika
  maj 17, 2021

  Vilken fin pastellig bild, du är så fin och vilken cykel, i min favvofärg. Så kul att du börjat hitta det där med cykling, det är ju så härligt.
  Kram Monika

  • tiname@live.se
   maj 19, 2021

   Tack vad gullig du är! Det var fint skrivet. Ja, jag börjar sakta men säkert att uppskatta cykling. Ser faktiskt fram emot morgondagens cykeltur. Kram //Tina

 • Ulrica Hållén
  maj 17, 2021

  Se där ja, så himla fin cykel som fick följa med dig hem :-).
  KRAM

  • tiname@live.se
   maj 19, 2021

   Visst är den fin! Jag äskar den! Kram //Tina

 • Mamma C
  maj 17, 2021

  Du ser, man kan ändra sig 😉😀.
  Det var en fin cykel du slog till på.
  Ha en ny bra vecka.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   maj 19, 2021

   Ja, det trodde man ju aldrig. Vem vet, jag kanske kommer att bli en riktig cyklist :-). Tack detsamma! Kram //Tina

 • Kakka
  maj 19, 2021

  Snygg cykel, ja det verkar vara stort tryck på cyklar just nu, beställde 1 april och ringde häromdagen och undrade var den tagit vägen, visade sig att de saknade en liten del så just den modellen jag valt inte kunde levereras förrän efter semestern. De hade en liknande på lager så den var jag snabb att köpa… Trevlig kväll…

  • tiname@live.se
   maj 19, 2021

   Visst är den fin! Ja det är verkligen svårt att fånga en bra cykel nu. Lycka till med din cykling och ha en fortsatt fin kväll du också! Kram //Tina

 • Oj. Det trodde jag inte att jag skulle få höra från dig! 🙂 “Det var kul att cykla”! Definitivt inte från mig heller. Men kan det hända dig så kan det ju hända mig, tänker jag. Hmmm…. Damcykel med fotbroms och korg… 🙂

  Kram Lena

Previous
DAGS FÖR ETT VINTIPS…