DAGS FÖR ETT VINTIPS…

Hej på er!

Hoppas att ni har haft en fin uppstart på den nya veckan! Jag tycker att det är skönt att få måndagen överstökad för det är inte min bästa dag i veckan. Vet inte varför. Det bara är så.

Jag tänkte att jag skulle tipsa om ett riktigt gott vin som vi drack i lördags när Johannes och Viktoria var här hos oss. Men man får vara på hugget för den finns bara i det tillfälliga sortimentet och det är inte alls säkert att den kommer för att stanna. Det är en fransos och kommer från Rhonedistriktet och det roliga var att Viktoria som jobbar på Systembolaget hade med sig en flaska av denna när de kom; samma dag som vi också köpte just den här flaskan. Vad är oddsen på det?

Så gillar man ett rött mjukt, harmoniskt kryddigt och mustigt vin så skynda till bolaget vetja. Passar bäst till lamm eller nötkött men vi drack det till Lasagne och det funkade alldeles utmärkt!

Nu blir det Bachelormaraton här för TV play släpper ju hela veckans alla avsnitt på en och samma gång. Har jag börjat titta så blir jag fast och nu måste jag kolla in hur det går med allt.

Ha en fin kväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
EN ROLIG TUR MED THE OCEAN BUS…