Mode

LITE NYTT I MIN GARDEROB…

Inlägget innehåller reklamlänkar till MQMarqet.

Hej svejs på er!

Efter en intensiv jobbdag så gick jag bort till ”min” nagelsalong för att fixa snygga naglar inför Gotlandsresan. Skönt att få sitta där och slappna av en stund innan jag mötte upp Per på Odenplan för att åka vidare till Vendela där vi skulle hämta upp en nyckel. Det blev ett snabbt hej och en kram till henne innan vi åkte hemåt igen och hämtade upp lite mat på vägen. Vi orkade bara inte laga middag ikväll.

Jag tänkte jag skulle visa er vad som har fått flytta in i min garderob. Toppen här ovan är gjord i ett superskönt glansigt material och det blir ett supersnyggt fall när man har den på sig. Den har en dold dragkedja som är så snyggt tycker jag. HÄR finns den.

Den här klänningen som man kan ha både med eller utan byxor till föll jag för. Jag kommer nog att ha en vit skjorta under men en polo är ju också snyggt till. HÄR hittar ni den.

Och den här tröjan då… jag har klickat hem en svart men den var så förbaskat snygg och var i så bra kvalitet så jag klurar på en ljus variant också. Ni hittar dem HÄR.

Det enda problemet är att jag inte riktigt vet när jag ska använda dem bara. Jag jobbar ju mest hemifrån och det är ju inte så att jag sätter på mig en klänning eller snygg-toppen precis när jag ”går till jobbet” här hemma. Men det blir nog ett par tillfällen nu när vi åker till Gotland när jag kan få klä upp mig lite tänker jag.

Ha en fortsatt fin tisdagskväll!

KRAM!

2 Comments

 • Helene

  Vilken fin blus och tröja, måste ta en sväng till MQ var längesedan jag var där.
  Alltid trevligt med lite klädtips😊
  I morgon bär det av upp till fjällen ska bli mysigt.
  Ha en fortsatt fin vecka!
  Kram Helene

  • tiname@live.se

   Ja det är mycket fint som kommer in i butikerna nu :-). Åh vad mysigt med fjällen. Ha riktigt fina dagar där och en fortsatt fin vecka! Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *