DAGS FÖR LITE FLÄRD I MITT LIV…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Bubbleroom och Kapp-Ahl .

Halloj!

Som någon skrev i mitt kommentarsfält för lite sen… att nu för tiden går man inte alltid till frissan för att klippa sig. Ips vips så kan håret ha blivit längre när man går därifrån. Det blev mitt idag. Så härligt att ha långt hår igen. Det var ett tag sen sist och jag har saknat det.

Det var också härligt att få göra något avkopplande idag. Jag blev serverad ett glas vin och sen var det bara att sitta där i stolen och luta sig tillbaka.

Så här såg håret ut idag när jag kom till salongen. Torrt, slitet och gult och håret hade dessutom gått av lite här och där. Fy så fult… Mitt hår vill verkligen bara vara gult och Anette får verkligen slita för att få ner det i en mer kallare nyans. Man vill ju inte se ut som en kyckling liksom. Det tog några timmar men jag är supernöjd med resultatet. Nu ska jag bara få in tekniken igen vad gäller att styla till det här hårsvallet på egen hand. Men jag får öva lite så sitter det nog där igen.

Och här går söta Jessica hem för dagen. Härliga tjejer det där. Är glad över att jag har hittat dit och att det ligger så nära där vi bor.

Min svarta top är en gammal vapendragare som inte går att få tag på längre men likande till nedsatt pris hittar ni HÄR och HÄR.

I dessa tider behöver man såna här stunder då och då. Det viktiga att göra saker man mår bra av oavsett vad det är. Det är ju olika för olika människor. Och flärd det är min grej det! Det känns också bra att kunna gynna företagarna runt omkring oss nu när så många har det tufft.

Vad mulet, kallt och trist det blev ute. Det har ju varit så varmt och skönt annars de senaste dagarna. Jag vill ju ut och gå vårpromenader med öppen kappa nu. Det hör liksom till, eller hur? Men vi går mot ljusare tider. Inatt ska vi ställa fram våra klockor en timme. Fast jag glömmer oftast det och sen ligger jag en timme fel rätt länge innan jag upptäcker det. Samma visa varje år.

Ha en skön lördagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 Comments
 • Snygg du är! Jättefin i långt hår.
  Ha en skön kväll
  Kram Maria

  • tiname@live.se
   mars 29, 2020

   Men åh, tack vad gullig du är! Hoppas att du har haft en fin helg Maria! Kram //Tina

 • Kia
  mars 28, 2020

  Superfint ju👌💫!!! Ha en fin lördagkväll🥰❤️.

  • tiname@live.se
   mars 29, 2020

   Tack snälla bästis <3 Kramar //Tina

 • mamma C
  mars 29, 2020

  Så fin du blev i håret och visst är det bra när man kan få den längd man vill ha nu för tiden när man går till frissan. Det behöver inte längre alltid bli kortare.
  Ha en fin söndag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 29, 2020

   Eller hur! Nya tider… när man går till frissan kan vad som helst hända nuförtiden :-). Kram //Tina

 • home2tiny
  mars 29, 2020

  Supersnygg är du i ditt långa hår. Har själv hairtalks sen flera år tillbaka och är så, så nöjd. Stor kram och ta hand om dig vännen. TIna

  • tiname@live.se
   mars 29, 2020

   Tack snälla Tina <3! Ja visst är det härligt med lite tjockare och längre hår. Tack detsamma fina du! Kramar //Tina

 • ulrica
  mars 30, 2020

  Så fin du är <3.
  Ja, det är viktigt att fortsätta leva någonstans i detta kaos. Men jag tycker att det är lite svårt också.. inte för min egen skull, men det känns som att så fort man skriver något glatt, skämtsamt eller gör något roligt just nu så får man en massa skit :(.
  KRAM

  • tiname@live.se
   mars 30, 2020

   Tack söta du <3! Ja men visst är det så. Man får försöka att göra det man kan för att må bra i dessa tider. Det märks att det är en massa känslor i omlopp nu överallt och det beror säkert på rädsla så klart men jag känner mig säker att det finns en bakgrund och en eftertänksamhet till de beslut vi alla fattar. Alla har ju inte hela bilden och då är det lätt att tycka till utifrån det man ser på ytan. Kram på dig <3 //Tina

 • Lena - gott för själen
  april 2, 2020

  Fint! Härliga lockar!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   april 3, 2020

   Tack snälla du <3! Kram //Tina

Previous
KAN MAN SPOLA FRAM TIDEN…