KAN MAN SPOLA FRAM TIDEN…

Posted on

Hej!

Det blev ett sent ilägg idag…

I morse var jag uppe med tuppen för att möta upp mina kollegor på Clarion Arlanda för en gemensam frukost innan det var dags att kavla upp armarna och ta tag i veckans sista arbetsdag. Efter en slitig vecka så var det mysigt att samlas, äta frukost (frukostpåse nu i Covid-19-tider) och få skratta ihop åt eländet innan det var dags att kriga ytterligare en dag.

Jag vet inte hur ni känner men jag som älskar den här tiden på året skulle ändå vilja spola fram tiden lite så att vi kan lämna allt tråkigt bakom oss. Jag vill tassa omkring i min linnemorgonrock i det daggstänkta gräset hemma på Gotland på morgonen med en kopp te i händerna helt bekymmerslöst och lämna fuktiga fotavtryck på altanen. Det är livet det eller hur! Låt oss hoppas att det kan få bli så i år också…

Det blev en sen jobbdag idag också men det gör mig ingenting. Jag är full av energi jobbmässigt och jag blir så taggad när jag hamnar i den här typen av situationer. Jag har märkt att jag finner någon slags tillfredsställelse i att jobba med att försöka skapa någon slags ordning när det är kaos. Av någon anledning så lyckas jag alltid hamna sådana situationer på de arbetsplatser jag är… hm…

När vi väl kopplade ner våra jobb båda två så lagade vi lite god mat, delade på en flaska vin och varvade ner. Vi kikade på Skavlan och nu är det snart dags att runda av. I morgon väntar flärd och det är så perfekt att få bryta av allt som är så allvarligt med något lättsamt.

Vi hörs igen i morgon!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Ulrica
  mars 28, 2020

  Självklart kommer du få springa runt i din älskade trädgård och mysa i sommar.. det måste vi tro på <3. Det här eländet måste sluta nu!!
  Jag är inte det minsta förvånad att just du är en sån person som skapar reda i oredan, det är liksom du på något vis 🙂
  KRAM

  • tiname@live.se
   mars 28, 2020

   Ja, låt oss hoppas det och att våra experter har rätt. Men man kan inte tänka annat för då blir man ju galen. Ha ha, vad söt du är. Kramar till dig och ha en fin lördag! //Tina

 • mamma C
  mars 28, 2020

  Skulle vilja både, spola tillbaka och spola framåt i tiden just nu.
  Ha en bra dag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 28, 2020

   Ja, eller hur. Tänker på er som inte får röra er fritt. Låt oss hoppas att vi slipper det i Sverige. Kramar //Tina

 • Lena - gott för själen
  april 2, 2020

  Jag är säker på att du är rätt person för att bringa reda i kaos. Du med din lugna och trygga utstrålning och samtidigt pondus. Det är ord som kommer upp när jag tänker på dig.

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   april 3, 2020

   Åh tack för dina fina ord Lena <3! Ja, det där med att sortera, prioritera och styra upp... det är min grej det av någon konstig anledning. Jag gillar det! Kram //Tina

Previous
DET KOM EN LEVERANS…