DAGSFEST MED FAMILJEN…

Posted on

Hej på er!

Jag är otroligt glad för att ni är här, det ska ni veta och det känns så härligt när jag kikar på statistiken över hur många ni är som tittar in. Det skulle vara så roligt att få veta vad det är här inne på bloggen som ni gillar (och ogillar också för den delen). Skulle ni vilja att jag fokuserar på något särskilt eller är det blandningen ni är ute efter? Jag skriver ju bara fritt utifrån vad som faller mig in och så får det bli som det blir liksom…

Men nu ska vi prata dagsfest. Igår samlades vi och vårt crew här hemma och det är ju inte det lättaste att få till att alla kan samlas samtidigt nu förtiden. Men det är då en dagsfest är så perfekt. Under eftermiddagen var det typ drop in och det dracks bubbel, rosé och åts bruschettas.

Snack, bonussystrar emellan…

Bus med vatten och en melonpaus…

Dags för middag. Köttbullar och djungelpasta stod på menyn.

Middag till de vuxna…

…och nu snackar vi om den där glasnudelsalladen som jag pratade om häromdagen. Recept kommer inom kort.

Bästa gänget!!!

Ha ha, inte lätt att fånga det här gänget på bild. Gudars vad fina de är och jag är så stolt över att just de här är våra barn. Gränslös kärlek!

Idag ska vi lämna vårt casa och äta en god lunch någonstans. Vi får se vart vi hamnar. Det där med att ha semester; det är livet det…

Ha en skön tisdag!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 Comments
 • Kia
  juli 14, 2020

  ❤️❤️❤️

  • tiname@live.se
   juli 14, 2020

   Det bästa, eller hur? Kram //Tina

 • Mamma C
  juli 14, 2020

  Vilken dag ni haft med alla era hjärtan.
  Inte lätt att få till en bild med så många. Men det är spontanbilderna som blir bäst.
  Kram Carin
  P.S. Jag gillar att titta in här och det är inte något speciellt jag vill att du ska blogga om mer. Utan jag är nöjd som det är 😁 och glad att jag hittade hit.

  • tiname@live.se
   juli 14, 2020

   Ja, så mysigt när de alla är samlade <3. Hoppas att ni också får träffa era nära och kära snart. Ha ha, att fånga dem på bild det är en stor utmaning... Tack för din fina ord Carin. Jag är glad över att du tittar in och glad över att jag hittat din blogg. Det är ju en dröm för oss att kunna få bo som ni gör i framtiden så det är härligt att få ta del av ert liv i Spanien. Kram //Tina

 • Maria- Wikers Liv
  juli 14, 2020

  Åh så härligt med familjefest!
  Känner igen det där med att samla alla på bild… 😉
  Visst är det underbart att ha en stor växande familj att umgås med! Det bästa!
  Vad roligt att statistiken är hög hos dig! Jag förstår det jag gillar din blogg mycket! Den är lugn, ärlig, varm och känns väldigt äkta. En bra blandning mellan olika “ämnen”. Fortsätt som du gjort hittills.
  Jag har också fått otroligt många fler besökare sista tiden, och fått mycket respons på min blogg, visst är det en härlig känsla 🙂
  Ha det fortsatt gott!
  Kram/Maria

  • tiname@live.se
   juli 14, 2020

   Visst är det det bästa när man får ha en familjefest! Och det där med att fånga alla på samma bild… ha ha man får nöja sig med just det… att de alla är med på samma bild och sen får det bli lite hoppsan hejsan med allas miner… Tack för dina fina ord också Maria! Vad glad jag blir :-). Jag håller med dig. Det är roligt när man ser på statistiken att fler och fler läsare tittar in. Ha det så fint i ert kusthus nu och njut av att få umgås med familjen. Men det vet jag ju att du gör. Stor kram //Tina

 • Ulrica
  juli 15, 2020

  Vilken härlig dag ni haft, och så kul att höra att statistiken ökar, jag är inte förvånad alls! Gillar blandningen.
  Ha en fin dag 🙂

 • Helene
  juli 17, 2020

  Ser underbart ut med era fin❤️
  Jag tycker om din blogg precis som den är kul med alla fina bilder från Gotland.
  Hoppas ni har det super på vackra Fårö.
  Varm kram från Helene

 • Lena - gott för själen
  augusti 3, 2020

  Vilket härligt gäng! Så roligt att samla alla ungar och mysa tillsammans!

  Kul med statistiken! Jag gillar blandningen av högt och lågt. Och att jag får en känsla av att allt är genuint.

  Kram Lena

Previous
NYA TYGER TILL ALTANEN…