NYA TYGER TILL ALTANEN…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Åhléns och Ellos.

Hej på er!

Här satt jag igår kväll och sippade på ett glas rosé i solen. Vi semestrar på men har mest hängt här hemma på altanen de senaste dagarna. Det är inte så lätt för Per att ta sig ner till stranden med kryckor men vi klagar inte. Solen skiner, vi njuter i solen och lyssnar på sommarprat. Första semesterveckan är det rätt skönt att få vara hemma och göra typ ingenting (förutom ett litet ryck här och där när man känner för det). Fast det hade varit gött med pool, det måste jag erkänna.

Häromdagen hämtade jag ut några paket och i ett av dem låg nya vita tyger. Vi har en liten del av altanen som vetter mot vår parkering och ut mot vägen och då är det skönt att sätta upp något som skyddar lite mot insyn. Vita skira tyger som fladdrar i vinden är så vackert tycker jag. Tröttnar aldrig på det.

HÄR och HÄR hittar ni vackra vita gardiner.

Jag sitter här och klurar på vilka altanmöbler vi ska ha framöver. De vi har nu är ett provisorium som har hängt med ett bra tag nu eftersom vi inte hittat något bra alternativ ännu. Jag har såklart en tanke kring hur de ska se ut och förr eller senare så ska vi nog få till det.

Nu ska vi planera lite för morgondagen då vi ska ha en dagsfest med alla våra ungdomar. Det är inte lätt att samla alla vid samma dag och tid eftersom någon sommarjobbar, någon annan ska hinna med och träffa vänner på kvällen, de små kan inte vara uppe för sent så då får det bli en dagsfest helt enkelt så att alla kan vara med. Det är det bästa när man kan få samla alla våra kottar. Älskar det!

Ha en fortsatt skön söndag… för visst är det söndag idag? Jag blir alldeles dagvill…

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Kia
  juli 12, 2020

  Fint det blev💫. Hoppas Per snart blir ”fit for fight”…trist med muskelbristning 😌. Vi får snart ta tag i en träff…..❤️🥰

  • tiname@live.se
   juli 14, 2020

   Åh tack 🙂 Ja, fy vilken smäll han åkte på. Verkar bli en seg historia det där. Ja, vi måste se snart. Vi åker till Fårö nu några dagar och stannar över helgen men vi hörs av om en dejt efter det. Kram så länge <3 //Tina

 • Mamma C
  juli 12, 2020

  Jodå, det är söndag och det börjar bli kväller också.
  Så fint det blev med det vita gardinerna . Snyggt insynsskydd tycker jag.
  Ha en bra ny vecka nu på er semester.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juli 14, 2020

   Tack så mycket Carin! Sååå skönt med semester :-). Kram //Tina

Previous
FÖRSTA BESÖKET PÅ ÖN FÖR DE HÄR TVÅ…