Familj,  Mode

DAN FÖRE DAN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex.

Efter några hektiska men mysiga dagar så pustar vi nu ut. Vi har firat jul med våra stockholmsbarn i år och även om vi gjorde det enkelt för oss så är det ändå lite att stå i när julhelgen börjar närma sig. De sista julklapparna skulle fixas och slås in (för när man tror att man är klar så kommer man ju alltid på i sista stund att man missat något till någon), granen skulle kläs, det skulle städas och inhandlas mat och dryck. Men vi kom i mål med allt så att vi kunde gå bort till Jacob med familj för en uppesittarkväll med hela gänget. Det har blivit tradition när vi firar i Stockholm.

Vi hämtade pizza…

… och drack lite bubbel.

Vi parkerade oss framför Bingolotto…

… och det ”duttades” under stor koncentration. Vi fick några fem i rad men lyckades inte komma fram på telefonen tyvärr.

Men lillpojken håvade in en femhunka i alla fall.

Det ställdes fram gröt till tomten vid öppna spisen tillsammans med en försäkran om att det lilla flickebarnet och lillpojken varit snälla under året. Hur gulligt!!!

Vi fick en en negroni, styrde upp julaftonens aktiviteter och sen var det dags att runda av och gå hem. En härlig kväll med nära och kära!

Jag fastnade inte på bild under kvällen men jag hade på mig den HÄR. Den är så galet skön och den är redan en favorit hos mig. Jag klickade ju även hem den HÄR. Den ska jag spara till nyårsafton.

Ni som följer mig på stories på Instagram (@tiname_insta) har ju sett några glimtar från vår julafton men för er andra så kommer ett separat blogginlägg från den dagen i ett annat inlägg.

Idag har vi varit ute på en promenad. Det var klart och fint men väldigt kallt. Skönt ändå med lite frisk luft efter allt ätande. Ikväll blir det en lugn hemmakväll och jag ska äntligen få se Die Hard 2 igen. Den går tydligen på 6:an och när jag ser den så är ju julkänslan total. Yippee Ki Yay!!!

Ha en jättefin fortsättning på juldagen. Vi hörs snart igen!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *