DEN FÖRSTA GOTLÄNDSKA SPARRISEN OCH ÄNTLIGEN GRILLPREMIÄR…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och H&M.

Hej Hej!

I går kväll var det grillpremiär och när man grillar för första gången för säsongen så måste man ju ha gotländsk sparris som tillbehör. Och visst är det något speciellt med årets första grill! Hur kallt det än är så ska det ske, senast på Valborgsmässoafton.

HÄR och HÄR kan ni hitta snygga skärbrädor som kan användas både som skärbrädor och som uppläggningsbrädor till exempelvis charkisar. HÄR finns en annan variant som precis kommit in.

När vi tog bilen in till Visby i förrgår så sladdade vi förbi Lilla Bjers för att handla sparris. Lilla Bjers hittar ni knappt en mil utanför Visby om du åker söderut. Ekologiska grejer till högsta kvalitet. Japp, kostar det så smakar det men det är det absolut värt. Har ni möjlighet så stanna till och ät något gott i restaurangen. Världsklass!

HÄR finns ett snyggt serveringsfat och HÄR finns ett annat. Det HÄR uppläggningsfatet är också sååå snyggt!

Middagen bestod av grillad kyckling med majskolvar, sparris, halloumi och en grönsallad med granatäpple. Per ville ha en barbecuesås till och jag fixade snabbt iordning en sås på crème fraice kryddad med salt, citronpeppar och örtkrydda till mig själv. Det behöver inte vara mer komplicerat än så.

Idag regnar det som spön i backen. Jag har inte varit ute än men det ser kallt och blåsigt ut också. Om en stund ska vi åka och äta lunch på ett litet ställe tillsammans med en av Pers tjejer. Ett litet ställe som vi skulle ha kunnat promenera till längs med havet om det inte hade varit så risigt väder. Det här lilla stället vill vi verkligen ska vara kvar när den här krisen är över så vi gynnar gärna dem lite extra just nu.

Ha en fin 1:a maj!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  maj 2, 2020

  Sparris är så gott.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   maj 2, 2020

   Ja verkligen!!! Kram //Tina

Previous
DET VAR BARA JAG OCH HAVET IDAG…