DEN HÄR HELGEN SKA JAG LÄSA…

 Inlägget innehåller reklamlänkar till Adlibris.


Hello!
Välkommen älskade fredag. Nu är jag trött, sliten och helt slut som artist. Igår hann jag tyvärr inte med något blogginlägg för jag umgicks med världens bästa kollegor hela dagen och kvällen och kom inte hem förrän sent. Men nu har jag rundat av och den här helgen ska jag bara ta det lugnt och göra vad som faller mig in. Läsa ska jag i alla fall göra har jag bestämt mig för. Jag köpte några böcker förra helgen och en lättläst bok av Denise Rudberg har jag ändå hunnit med under veckan.
Har ni läst hennes böcker? Jag har läst massor av henne men jag gillar nog de första böckerna allra bäst, de som hon gav ut för massor av år sedan. “Väninnan” som ni hittar HÄR var min fösta Denise Rudbergbok. En av få böcker som jag faktiskt har läst om. Numer ger hon också ut en Elegant Crimeserie och det är den senaste boken i den serien som jag just läst ut. De här böckerna kräver inte så mycket, det är bara att hänga med och det är rätt skönt ibland, eller hur? HÄR hittar ni den och alla andra böcker i den här serien. 
Nu ska vi laga lite god mat och sen blir det en kväll i soffan framför TVn. Det kan vara så att jag somnar till i soffan ikväll…
Ha en fin fredag ni alla som tittar in. Är så glad över att ni är här! Nya tag i morgon när jag förhoppningsvis vaknar utvilad och pigg.
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  december 7, 2019

  Jag lyssnade på någon/några av hennes böcker för länge sedan, och jag fastnade inte för dem. Kan bero på uppläsaren vad vet jag.
  Ha en fin lördag.
  Kram Carin

 • tiname@live.se
  december 7, 2019

  Så kan det så klart vara men alla gillar ju inte vad jag gillar och tur är väl det att smaken är som baken :-). Vad gäller böcker så finns det ju alltid något för alla som tur är. Ha en fortsatt fin helg! Kram //Tina

Previous
DET BÄSTA VI HAR GJORT…