DET BÄSTA VI HAR GJORT…

Hello!
Man gör en massa dåliga saker här i livet och så gör man man en del som är riktigt bra… och det allra, allra bästa vi har gjort så är det ju de här… Alltså jag är så stolt och lycklig över våra ungar så att jag nästan spricker…
Jacob som är äldst. Han är coola killen som är fylld av ett inbyggt lugn och är kvick som få. Rapp i kommentaren, har koll på allt som är coolt i klädväg (ärligt talat så har han varit en klädsnobb sen han började gymnasiet) och tar ofta initiativ till familjehäng med alla oss. Han kan laga pasta som tar en till himmelska höjder och är världens bästa pappa till sina små kottar; Loa och Majken.
Och den här då… Johannes som är nr 2. Mellanbarn med allt vad det innebär. Ödmjuk, positiv och diplomatisk som få, men ändå med tydliga åsikter om det han tror på. Grym musiker som alltid trollar fram ett musikquiz framåt småtimmarna när vi ses. Ibland kan vi quiza hela natten lång… Han är också en stilsäker kille som ääääälskar musikfestivaler.
Och är har vi lillesyrran… hon som jag trodde att jag, när hon var liten, skulle få klä i fina små klänningar från Paris men som snabbt visade sig vara en pojkflicka av rang och alltid har gått sin egen väg. Leka med svärd och klättra högt upp i höga träd med brorsorna och sina killkompisar var mer hennes melodi under uppväxten. Familjekär som få och är den som ofta initierar att vi alla… och då menar jag alla; morsor, farsor, syskon, bonussyskon, exfruar och exmän träffas och firar högtider ihop.
Och så mina fina bonustjejer. som är i den åldern då man inte så ofta vill vara med på bild… men den här bilden har fått godkänt. Philippa till höger är en klok fd morgonpigg teoretiker med starka åsikter. En tjej med massor av skinn på näsan med intresse för mode och stil. Och Lilly… pappas tjej och drottningen av oneliners… morgontrött fd djurvän, händig och praktiskt lagd som över en natt fick ett större intresse än att umgås med sin pappa… läs hon ville hellre umgås med kompisar och killar. Båda tjejerna är fantastiska med små barn och Loa och Majken tokgillar de här två. De funkar också så himla bra med mina ungar som gillar sina bonussystrar sååååå mycket.

Ja vad säger man… man kan inte vara annat än lycklig över att ha fått så här fina ungar. Jag älskar dem alla så mycket och vad vore jag utan dem… jo, bara en liten lort!

Hörreni, nu är vi mitt i veckan igen utan att man ens har hunnit blinka. I morgon ska vi ha verksamhetsplanering med mitt team på jobbet och det ska bli roligt att få fokusera på annat än vanligt dagligt jobb. På kvällen kommer vi att “julfesta” lite också. Det var längesen vi fick tid till att umgås utanför jobbet så det ser jag fram emot.

Ha en fin onsdagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  december 4, 2019

  Så fint skrivit om dina vackra juveler.
  Ja, vad skulle man vara utan sina fina barn som man har gjort.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   december 6, 2019

   Tack! Eller hur… de betyder verkligen allt <3. Ha en fin helg Carin! Kram //Tina

 • Wikers Liv
  december 4, 2019

  Fint skrivet och fina barn ni har!
  Ja, barnen är det bästa. En riktig gåva!
  Kram/Maria

  • tiname@live.se
   december 6, 2019

   Tack snälla! Man tycker ju alltid att en egna barn är de mest fantastiska, eller hur? Det är en sån ynnest med barn och det är också mysigt att ha en annan relation nu när nästan alla är vuxna. Ha en fin helg! Kram //Tina

Previous
DET DÄR MED ATT FÅ SKRIVA PÅ RIKTIGT OCH VAD ÄR DET SOM HÄNDER…