DET ÄR BARA ATT TA ETT DJUPT ANDETAG…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Bubbleroom.

Idag gick vi ner till City för att göra några ärenden. Som ni ser på bilden… det är som att gå in i en vägg när man kommer ner en bit på Drottninggatan. Det är bara att ta ett djupt andetag, kavla upp ärmarna och ge sig in i matchen.

Jag ville spana på fina festskor till vårens festligheter. Något i stil med de HÄR eller de HÄR.

Jag gick på mitt håll och Per på sitt men efter ett tag hördes vi av och båda kände att det fick vara nog. För mycket folk på stan helt enkelt…

Vi tog i stället tunnelbanan till S:t Eriksplan och gick till Omino på Rörstrandsgatan och åt lunch.

Jag åt rostade vitlöksbröd med citronsmetana och löjrom, och Per tog en pasta. Gott!

Jag har ju varit här tidigare tillsammans med Vendela och jag gillar verkligen det här stället. Grym service och god mat.

Snyggt är det också!

Mössan fick stanna på. Bad hairday idag…

Ja det var den här helgen…

Nu ser jag fram emot en mysig vecka. Lite flärd ska det bli.; ansiktsbehandling, nagelfix och pedikyr har jag bokat in här i början på veckan. Min mamma kommer också upp hit till Stockholm för att umgås med Jacob, Linda och barnen eftersom det är sportlov. Jag, min mamma och min syster ska umgås på stan på tisdag kväll och sen ska vi alla samlas här hemma hos oss på torsdag. I helgen som kommer ska vi umgås med fina vänner så det känns som att det är en härlig vecka som väntar runt hörnet. Jag har också mycket jobb att fixa så det kan bli en smula intensivt… men det är bara att kavla upp!

Ha en fin avslutning på helgen hörreni. Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  februari 27, 2023

  En fullspäckad vecka men med roliga saker.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 1, 2023

   Jaaa så härligt!!! Kram //Tina

 • Hehe, så mycket folk på den där gatan! Förstår att ni gav upp efter ett tag. Jag brukar säga att det är mer folk på Drottninggatan i Stockholm än den mest intensiva gatan på Manhattan! Jag gillade tempot och känslan tidigare, men nu fixar jag inte mycket folk längre.

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   mars 1, 2023

   Ja men så är det. Håller med dig, jag gillar inte att gå där efter allt otäckt som hänt och så tar det en sån tiiid eftersom man måste kryssa fram hela tiden. Kram //Tina

Previous
STARTADE UPP DAGEN MED EN BRUNCH HOS VÄNNER I SPÅNGA…