NYA GLASÖGON OCH EN KVÄLL PÅ STAN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Åhléns och Vero Moda.

Igår kom mina nya glasögon som jag längtat så mycket efter. Jag har två par sedan tidigare som jag alternerat mellan. Ett par transparenta med bågar från Oliver Goldsmith och ett par brunmelerade från Gucci. De sistnämnda har jag haft i minst 15 år. Har bara bytt glas när synen försämrats och glasen har inte uppdaterats på länge så jag kände att det var dags att investera i ett par nya.

Sagt och gjort, jag gick till våra fina vänners butik Tells Optik som ligger i Visby och på fem minuter bestämde jag mig för de här med tonade glas. Jag ska berätta mer om vilket märke det är på bågarna och vart ni hittar butiken i ett annat inlägg.

Så här såg jag ut igår när jag skulle åka ner till City för att möta upp min mamma och min syster för en kväll på stan. En ny topp hade jag på mig. Den hittar ni HÄR. Den finns även i svart. Min blazer är overzised och den finns HÄR. Mina favoritbyxor som jag behöver minst ett par nya av inför varje säsong köper jag HÄR. Eftersom de är tighta och lite vaxade så är de perfekta till allt möjligt från vanliga toppar till tunikor och klänningar.

Mamma och min syster bodde här över natten så vi möttes upp i baren för ett glas.

Målet för kvällen var klassiska Grodan på Grev Turegatan så vi promenerade bort dit när det var dags.

Gissa vad jag beställde in…

… en Moule så klart. Med gott vitlöksbröd till.

Det var mysigt att få umgås några timmar och när Grodan stängde (stänger 22.00… är inte det lite tidigt för att vara Stockholm?) så sa vi hej då. Min mamma kommer att vara kvar här fram till lördag och umgås med sina sportlovslediga barnbarnsbarn vilket hon har sett fram emot så mycket.

Nu har jag klämt i mig en halv pizza. Jag orkar aldrig äta mer; det räcker för att jag ska proppmätt. Per har varit ute och sprungit ett par mil – han tränar inför Sthlm Marathon – så det blev för sent för att laga middag. Det är då man är glad över att ha en pizzeria runt hörnet.

I morgon kommer hela stora gänget hit på middag. Det ska bli sååå mysigt!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  mars 2, 2023

  Snygga bågar.
  Vilken mysig kväll med mamma och syster.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 3, 2023

   Tack! Det blev en supermysig kväll. Kram //Tina

Previous
DET ÄR BARA ATT TA ETT DJUPT ANDETAG…