Inredning

DET ÄR DAGS ATT HÖSTPIMPA BALKONGEN…

Hej svejs!

Ja i helgen är det äntligen dags att höstpimpa vår balkong. Det är lite i senaste laget men vi hann inte fixa till den innan vi reste till Gotland. Höstpimpet brukar ändå hålla sig fint långt in på vintern så det gör inget att det blir fix i elfte timmen tänker jag. Så här såg det ut förra hösten på vår balkong. Då var det rosa tema och vi får se om det blir en favorit i repris eller om det blir ett nytt färgtema i år.

Även om vi inte är på balkongen så här års så är det alltid lite roligare om man kan se att det är fint därute när man kikar ut.

Det bästa av allt är att man kan köpa växer billigt av torghandlarna här på Odenplan för då blir det inte så dyrt när man ska få till en snygg balkonglåda.

Ja vad händer annars då. Den här veckan är det rätt mycket jobb för min del. Det märks att vi börjar återgå till en mer normal tillvaro rent arbetsmässigt vilket känns så bra. Jag har också varit och gjort en hudanalys vilket var väldigt spännande. Den ska jag berätta mer om i ett annat inlägg. På fredag ska jag till frissan igen för jag har en hemsk utväxt just nu så jag vågar knappt visa mig för folk. Det är så konstigt att ena dagen tycker man att det ser helt ok ut och så över en natt har det blivit katastrof. Egentligen skulle jag har varit och fixat mina naglar och fötter också den här veckan men det blev för tight att hinna med så jag har bokat om till nästa vecka. Sa jag att jag gillar flärd?!?

Ha nu en fortsatt fin onsdagskväll så hörs vi!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *