JAG TÄNKTE VI SKULLE SNACKA OM MUGGAR…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och KitchenTime.

Halloj!

Efter mycket om och men så har vi nu landat in här hemma i Vasastan. Vi kände i söndagskväll att vi hade alldeles för knappt om tid för att kunna hinna med att packa och fixa inför att gå upp typ mitt i natten för att ta färjan till Nynäshamn vid 07-tiden. Vi hade en del jobbmöten som också pockade på så vi fick tänka om helt enkelt och tänkte att vi bokar om till måndag kväll istället. Men tji fick vi för det var fullbokat. Hur det nu kan vara det en måndagskväll i slutet på oktober… Vi fick helt enkelt boka färja till Oskarshamn och därefter väntar en dryg tre-timmars bilresa upp till Stockholm. Surt…

Men ibland kan man ha tur att det dyker upp en avbokning och det här gången var det någon där uppe som tyckte synd om oss för när vi tittade in på bokningen så dök det plötsligt upp en plats. Den knep vi och sen kunde vi pusta ut och glädjas åt att slippa sitta i en bil några dryga timmar extra. Vi var hemma vid 21-tiden i stället för vid midnatt och vi hittade en parkeringsplats direkt så turen var verkligen med oss.

Men nu var det ju muggar vi skulle snacka om. Vi var ju på Djupvik Resort i helgen och där hade de så förbaskat snyggt porslin i restaurangen.

Det fanns muggar och koppar i olika storlekar och fat och skålar i alla möjliga olika färgkombinationer. Jag blev helt frälst och vill ha typ alla kombinationer. Nu har vi kaffe- och temuggar men man kan väl aldrig ha för många, eller hur? Och det är så härligt när man har porslin som är i olika färgsättningar. Jag måste bara övertala min man att vi visst får plats med fler snygga muggar här hemma.

Visst är de fina?

HÄR och HÄR kan du hitta skålar, fat och muggar både i set eller som enstaka delar.

Ikväll har jag varit och skrivit in mig på SATS. Jag ska ju börja med att träffa en PT för ett upplägg kring träning och kost som passar mig och jag hade ju lite naivt trott att jag kunde boka ett pass i morgon men nix, jag får vänta tills på måndag. Så typiskt när jag nu är så taggad. Jag får helt enkelt köra på med mitt eget fram tills dess.

Ha en fortsatt fin tisdagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
ETT HÄRLIGT DYGN PÅ DJUPVIK MED SKÖNA VÄNNER…