DET ÄR NÅGOT VISST MED…

Posted on

Hej alla bloggvänner!

Visst är det något visst med att tassa ut i trädgården på morgonen i linnemorgonrocken med bara fötter? Att strosa omkring där en stund med en tekopp i handen och märka att dagen börjar vakna till liv; det är ju sommarkänsla på riktigt. Det känns gött att vi bara är i början av sommaren än så länge.

Nu har jag packat ihop min jobbdag och strax ska jag och Vendela gå ner och äta middag på Surflogiet. Det är så hot hot hot här uppe hos oss så det ska bli skönt med lite svalka från havet ikväll.

Ha en fin måndagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments
 • Mamma C
  juni 21, 2021

  Sommarmys på högsta nivå.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juni 22, 2021

   Ja sommar, det är min grej det 🙂 Kram //Tina

 • Ulrica
  juli 7, 2021

  Jag håller med fullständigt!! Det finns inte mycket som slår den känslan faktiskt :).
  Just nu så tar jag en tur varje tidig morgon och tittar till alla fruktträd och bärbuskar.. kollar hur det står till med dahliorna och luktärterna.. det är något magiskt med att se hur saker jag odlat växer och blir till liv. Så ja.. jag känner verkligen med dig där!
  KRAM
  PS! Hade faktiskt skrivit upp på min blogglista att göra något liknande inlägg, så det kan nog komma nåt liknande snart.. får försöka att inte vara en copycat :-))

Previous
EN KVÄLL PÅ NYÖPPNADE TOFTA BEACH HOUSE MED VÄNNER…