MOR OCH DOTTER-TID OCH NU ÄR ANDRA SPRUTAN BOKAD…

Posted on

Hej allesammans!

Hon är här nu min fina Vendela och igår åt vi middag på Surflogiet. Och det blev ytterligare en vacker kväll… spegelblankt hav, gott och mysigt. Jag älskar när barnen droppar in här på ön en efter en och vi alla är samlade. På onsdag kommer Jacob med familj och på torsdag kommer Johannes och Viktoria. Sen ska det firas midsommar! Just nu ser det ut som att det ska komma en regnskur mitt på dagen men förhoppningsvis blåser det bort innan det blir något.

Älskar att umgås med henne!

Idag har jag äntligen fått en tid för min andra vaccinspruta och jösses vilket stök det har varit kring det. Eftersom vi är skrivna i Stockholm på grund av att vi bor lite mer där än här på ön så vill man att det är där som man ska ta båda sina sprutor. Jag reste upp till Stockholm i maj och fick en tid i samband med att jag skulle gå på lägenhetsvisningar med Vendela. Per har tagit sin idag i samband med att han skulle till sitt jobb för att bli avtackad. Han börjar på nytt jobb i augusti. Jag tänkte jag skulle ta min andra i samband med att jag reser upp för att hjälpa Vendela att packa ihop sin nuvarande lägenhet och jag vet inte hur många gånger jag har kontaktat vaccinationsbokningen för att pricka in så att jag kan få till en synk. Men det har varit helt omöjligt att få tag i en tid. Ring i morgon igen har jag mötts av varje dag.

Idag gav jag upp och ringde till Gotlands vaccinationsbokning för att ändå kolla upp hur de ligger till här på ön och om de har någon slags väntelista. Det hade de inte men då berättar denna vänliga människa som jag fick kontakt med att de hade fått ett återbud som de hade svårt att få någon bokning på så i morgon ska jag få komma och ta min andra spruta. Så skönt att få detta ur världen. Jag försökte ju göra allt rätt men det har varit svårt så jag är så tacksam över att jag fick en tid trots allt och att jag inte behöver känna att jag snor den av någon annan. Case closed!

Ikväll kommer han hem igen… min Per. Vi tycker inte om att vara ifrån varandra och är ju vana att vara tillsammans dygnet runt nuförtiden så det blir så konstigt när vi helt plötsligt inte är tillsammans. Så sent ikväll blir det taxikörning till flyget för upphämtning och sen hämtar vi upp Vendela som är på middag hos sin mormor tillsammans med sin kusin.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
DET ÄR NÅGOT VISST MED…