Allmänt

DET ÄR NÄRA NU… OCH ETT BESÖK HOS PAPPA…

När den här portalen är tillbaka på stranden… ja då vet man att det inte är många veckor kvar tills sommarsäsongen drar igång. Idag tog jag min dagliga promenad längs med stranden och det är så härligt att få se alla små tecken på att vi nu i rasande fart går mot sommaren. Portalen är flyttad till stranden och även baren på Surflogiet var på plats igen. Skön känsla!

Det här var ytterligare några fina vårtecken…

Det här är mitt ”Happy Place”. En liten sväng längs med strandkanten och jag blir mitt bästa jag.

Efter jobbet hälsade vi på pappa och tände ett nytt ljus. Jag saknar honom så mycket. Det är så overkligt allting fortfarande. Hur kan någon bara försvinna så där… Mamma hade gjort påskfint för honom och jag vet att han hade älskat det. Han var väldigt mån om att det skulle vara ordning och reda, snyggt och välvårdat så det här är han med all säkerhet väldigt nöjd med.

I kväll har vi haft en spansk afton här hemma. Det är lite av varje som behöver styras upp inför att pappan i familjen ska firas om ett par veckor men nu tror jag att vi har det mesta på plats.

Ha en fortsatt fin vecka!

KRAM!

2 Comments

  • Mamma C

    Härligt att se att saker vaknar till liv igen efter vinterns vila.
    Det känns overkligt när ens föräldrar inte finns längre. De ska bara finnas där tycker man.
    Kram Carin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *