Mode

SNYGGT TILL SOMMAREN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex…

Det har kommit in så mycket snyggt i butikerna nu och det är ju onekligen lite kul med lite nytt till sommaren, eller hur? Just nu känner jag att jag inte hinner med någonting förutom att jobba och dona med det där förbaskade bygglovet som hänger över mig som en våt filt, förbereda en minirenovering av köket och reda i hur man kan ansluta till Region Gotlands vatten – och avloppssystem för Annexets räkning så att springa på stan och kolla in nyheter är det inte tal om. Tur att det finns gott om nätbutiker och ikväll tog jag en sväng och fastnade för en hel del.

HÄR hittar den snygga kaftanklänningen och HÄR finns en superfin skjortklänning i linneblandning.

HÄR hittade jag en vit omlottklänning och HÄR en virkad variant som man kan ha både med och utan byxor.

Den HÄR kimonon är ju en dröm och HÄR finns den svarta kjolen.

I år måste jag köpa upp mig på fler shorts. HÄR och HÄR hittade jag två par som föll mig i smaken. Så snyggt med shorts, en snygg topp och en kimono till. Några tips så här på en onsdag.

Ikväll har vi varit inne i Visby en sväng och gjort lite ärenden. Vi ska köpa en ny spis men det gör man ju inte heller hur som helst för man måste veta hur många säkringar man har här hemma och det är ju inte något som vi har koll på precis. Enfas, tvåfas osv. är visst något man måste kolla upp först. Det är bara att backa hem, kontakta en elektriker och sen börja om igen. Suck… jag trodde att det bara var att hämta hem en och plugga i kontakten liksom…

I övrigt så har vi det mysigt här på Gotland. Solen skiner och det är varmt och härligt. Så härligt att kunna gå ut på altanen och sätta sig när det är dags för fikapaus. Hoppas att det håller i sig!

Ha en fortsatt fin onsdagskväll så hörs vi!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *