Familj

DET ÄR TUFFT JUST NU…

Hej Bloggvänner!

Ja det är tufft just nu. Jag brukar inte ha svårt att hitta orden när jag skriver blogginlägg men det har inte alls gått de senaste dagarna. Allt bara far omkring och ingenting vill falla på plats. I stället har jag tänkt väldigt mycket på de där två sensommardagarna som vi fick tillsammans med mina föräldrar vid stugan i Gnisvärd på Gotland. Det är dagar som dessa som jag kommer att minnas allra allra mest framöver.

Vi tar en dag i taget och det blir ingenting gjort just nu. Och det är ju så det är när man är i den situationen vi är i. Tack snälla fina ni som hör av er här på bloggen, via sms, mail och messenger. Det värmer ska ni veta!

Ha det så fint och var rädda om varandra tills vi hörs igen.

KRAM!

9 Comments

 • Maria -Wikers Liv

  Hej! Har läst ikapp mig lite och sönder mina varma kramar till dig och hoppas att ni snart får de bästa beskeden!
  Så mysig brunch-kryssning! Vi gillar Vaxholm jättemycket jag och min man. Vi hoppas på att kunna bosätta oss i krokarna däromkring i framtiden.
  Önskar dig en fin helg!
  Kram/Maria

  • tiname@live.se

   Tack snälla Maria för din omtanke! Min svärdotter är uppvuxen där och Vaxholm är verkligen en favorit. Jag förstår att ni vill hamna där i närheten i framtiden. Tack detsamma! Kram //Tina

  • Eva Lundström

   Hej vet inte om din hjärteknapp fungerar…. men fattar precis hur ni har det. Så hemskt jobbigt att ta sig igenom detta….vi tänker på er och ha det så bra det går. Stora hjärtekramar Eva

  • tiname@live.se

   Tack Linda och Eva för er omtanke, ja det är jobbigt nu! Min hjärteknapp är det någon vajsing med men jag ska få hjälp med att fixa till den så jag hoppas att den snart ska fungera som vanligt. Ha en fin helg! Kram //Tina

 • Sallys hus

  Å hjärtat ❤️❤️ Jag känner så med dig ❤️
  De där barnen vi har… de ger upphov till en väldans massa känslor och man gör precis vad som helst för dem…😍 de där föräldrarna man har…❤️❤️❤️Ja.. det är lika samma 😘😘

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *