Familj

DET GÖR SÅ ONT ATT SÄGA HEJ DÅ…

Hej allesammans!

Igår somnade min älskade pappa in och även om det gör så ont att säga hej då så kunde han verkligen inte ha fått ett finare avslut nu när det ändå var som det var. Han hade inte ont någonstans, allt gick lugnt och stilla till och det är det jag tänker på under tiden som tårarna rinner och det bara känns tomt, jobbigt och konstigt.

Min pappa har levt ett långt liv och ingen lever för evigt men det ändå så tufft när någon som funnits så självklart med en hela livet helt plötsligt är borta. Nu väntar en massa praktiska bestyr och min lilla mamma ska hitta en ny vardag utan sin älskade livskamrat. Det kommer hon att göra så småningom och vi, min syster och jag och våra familjer kommer att finnas med henne på hennes resa i sin nya tillvaro.

Nu tänker jag på pappa och lyssnar på den HÄR.

Var rädda om er så hörs vi snart igen!

KRAM!

29 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *