Allmänt

DET BLEV EN ANNAN TYP AV AW OCH NU ANDAS JAG LITE LÄTTARE…

Hej allesammans!

Ikväll skulle jag egentligen ha varit på AW med mina jobbarkompisar. Jag såg fram emot det såååå mycket för en del av dem har jag nog inte träffat på minst ett år. Men så kom det en mutation och ett antal restriktioner emellan som gjorde att vi kände att det kanske inte var lämpligt att träffas i ett så stort gäng så vi valde att ställa in. Tänk vad snabbt det kan gå… För bara några dagar sedan så kändes det ändå ok att ses i ett större sällskap och nu… så vet man varken ut eller in.

Tanken var att vi alla skulle ses på La Tonteria som ligger här i Vasastan; ett ställe som jag aldrig varit på tidigare. Nu blev det i stället så att jag mötte upp Per, som varit i Uppsala och jobbat idag och sen sladdade vi förbi en hel radda resturanger på vägen hem. Alla var fullbokade med väntelista…inget ovanligt för den här stan… man måste verkligen boka bord i god tid och det är så trist att man aldrig kan vara spontan här men på ”Rolfs Kök” kunde vi landa in och ta ett glas under tiden som vi väntade in vårt bord på just… La Tonteria… som vi bokade in på vägen hem från City. Så mysigt också att spontant få möta upp min älskade man för en AW även om man får kämpa lite för att få ett bord.

La Tonteria är ett litet intimt och mysigt ställe som ligger nära Tegnérlunden på väg från City och en bit ifrån där vi bor vid Vasaparken. En enkel tapasrestaurang med god dryck, god mat med generösa portioner och en grym service! Det här stället kommer vi absolut att besöka igen.

I morgon efter jobbet väntar lite flärd igen. Då ska jag på en ansiktsbehandling och just nu där jag befinner mig så känns det väldigt bra att blanda tunga stunder med mer lättsamma aktiviteter. Jag behöver både och för att ta mig framåt känner jag. Något som satt som en smäck idag var att en av mina kollegor hade en andningsaktivitet med oss i teamet via Zoom. Hon körde en dryg halvtimme med andningsövningar för oss och wow vilken grej! Jag andas så ytligt och dåligt till vardags så det här var verkligen positivt för mig. Vilken energi jag fick efteråt och jag vet att alla mina kollegor kände likadant som jag. Vi kommer att fortsätta med det här som någon slags regelbunden rutin framåt bestämde vi.

Ha en fin avslutning på den här veckan så hörs vi!

KRAM!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *