SPARKLING TEA…

Hej på er!

Idag vill jag tipsa er om något gott att dricka. Det är ju inte alltid man är sugen på att ha alkohol i glaset och då passar den här drycken verkligen perfekt! För några veckor sedan var vi hemma hos vänner och då blev vi serverade Sparkling Tea vilket var vansinnigt gott. Sparkling Tea är en alkoholfri mousserande dryck som väl kyld passar tillsammans med mat, som fördrink eller på festen rent allmänt. Det är två driftiga tjejer; Karin och Caroline = Petterson & Munthe som tagit fram den här drycken som har gjort succé.

Vi lyckade få fatt i några flaskor nu när vi var på Gotland men de går att få tag på även här på fastlandet. HÄR finns Sparkling Tea. Obs! Inget samarbete… bara ett hett tips.

Nu är vi då tillbaka här hemma i Stockholm igen. Och jädrar vad kallt det är här. Det var 8° minus när vi lämnade Gotland tidigt i morse och lika kallt har det varit här i Stockholm idag. Jag är såååå trött nu. Jag har sovit urdåligt i natt och när det var dags att gå upp vid 04.45 så var jag så borta så jag visste inte vart jag var. Dagen har ändå rullat på men nu mot kvällen så kände jag att all kraft rann ur mig. Men jag får inte ta en power nap nu för då kommer jag aldrig att somna senare ikväll så det är bara att hålla i.

Den här veckan väntar jobb så klart, blandat med lite flärd. Frissan ska få ett besök, naglarna ska fixas och en ansiktsbehandling ska det också bli. I mitten på veckan ska jag också på en AW med mina kollegor som jag inte har sett på så många månader. Gissa om jag ser fram emot det! Vi missar tyvärr en mysig glöggbjudning hemma i Visby i veckan eftersom Per behövde hem till ett styrelsemöte och det är ju nackdelen när man bor på två ställen, att vissa saker krockar med varandra.

Ha nu en fortsatt fin måndagskväll så ska jag försöka att hålla mig vaken här. “Någon” kommer att sova gott i natt!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 Comments
 • Lena
  december 7, 2021

  Kändes så spännande med Sparkling Tea så nu är 2 flaskor på väg till Öland …..Kram

  • tiname@live.se
   december 8, 2021

   Men oj vad roligt! Hoppas att du gillar Sparklint Tea lika mycket som v in gör. Kram. //Tina

 • Mamma+C
  december 7, 2021

  Låter spännande och gott.
  Nästan som min kombucha som jag tar en slurk av varje dag.
  Hoppas du somnade gott.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   december 8, 2021

   Det är alltid roligt när man springer på något nytt :-). Kram // Tina

 • Ulrica
  december 18, 2021

  Tack för tipset, det lät jättegott och jag ska försöka hitta den här i närheten 🌟

Previous
I TOFTA SKINER ALLTID SOLEN…