DET BLEV EN SVÄNG NER PÅ STAN EFTER JOBBET…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Gina Tricot.
Heeey!
Äntligen fredag och jippi för det. Den här jobbveckan har varit något i hästväg men när jag packade ihop så kände jag mig ändå färdig för veckan. Jag har en hel del saker som jag inte har kontroll på men jag vet åtminstone vilka saker det är. I veckan har det mest handlat om att jag inte har kontroll på vad jag inte har kontroll på om ni fattar vad jag menar och den känslan är inte rolig alls. Nu visste jag att den här veckan skulle bli tuff så det har bara varit att köra på. Nu är jag igenom den och nu kan det bara bli bättre…
När jag tog flygbussen in till City efter jobbet somnade jag som en stock och vaknade inte till förrän vi kom fram till Cityterminalen. Jag sov sååå gott! Den lilla tuppluren behövde jag verkligen inför att jag skulle springa runt på stan och hitta födelsedagspresenter till vår lilla Majken som vi ska fira i morgon. Ingenting som jag tänkt köpa fanns men till slut så kände jag mig ändå rätt nöjd.
Utanför NK mötte Per upp mig och tog hand om alla tunga saker som jag släpade på. Det är bra att ha en liten springare som kommer och tar hand om det som man inte orkar bära.
Min vita kappa/cardigan som är så varm och skön hittar ni HÄR.
Det blev ju så klart en sväng till bästa leksaksaffären Krabat som ligger på Kungsgatan och visst blev det ett par inköp där. Det blir det alltid… och en liten grej till storebrorsan också som såklart också måste få paket när lillesyrran ska firas. 
Åhhh nu ska jag bara mysa här hemma och njuta av att det är fredag. Vi ska laga lite god mat, ta ett glas vin och varva ner.
Ha nu en riktigt fin fredagskväll ni också!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Lena - gott för själen
  oktober 6, 2019

  Jobbvecka som varit nåt i hästväg, det kan jag verkligen skriva under på. Och de två veckorna innan också tyvärr. Kommande vecka kanske blir nåååågot lugnare innan det planar ut lite. Puh!

  Mysigt att köpa presenter till småttingarna. Än så länge har jag inga barnbarn pågång vad jag vet, så jag får vänta lite.

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   oktober 6, 2019

   Ja ibland blir det så hektiskt men tur är att man ändå ser ljuset i tunneln där borta någonstans. Att få skämma bort barnbarnen är så mysigt. Du har något att se fram emot kan jag lova dig <3. Kram //Tina

Previous
VINBAR I TORREMOLINOS…