NÄR MAN FIRAT MAJKEN 1 ÅR…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Partykungen och Lagerhaus.
Hallå hej!
Äntligen kunde vi till att fira vår lilla solstråle Majken som fyllde ett år när vi var i Malaga för några veckor sedan. Vi firade hemma här hemma hos oss och den lilla jubilaren var på ett strålande humör.
Fast inte när kameran kom fram. Det var en underlig grej tyckte Majken och hon tittade skeptiskt på mig när jag ville fotografera henne…
Vi hade pimpat med sifferballonger och HÄR kan du hitta hur många roliga varianter som helst. Vimplarna köpte jag HÄR och de kan man ju ha både till födelsedag, nyår och andra tillfällen som man vill fira lite extra.
Om man är storebror till en lillasyster som fyller år så måste man ju också få ett paket så klart. 
Bilmattan med träbilar och en dubbeldeckare till buss var en hit! Loas fina lammtröja har hans gammelmormor stickat och vilket hantverk med alla detaljer. Så imponerande verkligen!
Vi åt chokladbollar…
…och tårta.
Storebror blåste ut ljus på tårtan.
Men tårta och chokladbollar var inte något som Majken uppskattade direkt. Hon ville hellre ha russin.
Och nu är firandet slut, Majken och hennes crew har packat ihop och gått hemåt och jag saknar dem redan. Tänk att man kan älska såna här små kottar så mycket och vilken gåva verkligen att få vara en del av deras liv.
Nu var tanken att vi skulle börja med en potatisgratäng som vi skulle äta ikväll till en fin bit oxfilé. Det var bara den lilla detaljen att vi missat att köpa potatis…. suck… det är bara att ta på sig kappan och gå ner till kvartersbutiken igen… vi var där för en timme sedan. MORR!
Ha en härlig lördagskväll! 
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  oktober 5, 2019

  Myskalas på högsta nivå.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   oktober 6, 2019

   Ja så mysigt, eller hur? Ni har ju också firat i helgen :-). Kram //Tina

Previous
DET BLEV EN SVÄNG NER PÅ STAN EFTER JOBBET…