Allmänt

DET BLEV FULL FART MOT HELGEN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Jotex, Cervera och Ellos.

Ja oj vad snärjigt det blev i slutet på veckan. Det gick i ett och det fanns inte en minut över för att titta in här. Men jag hann i alla fall köpa några vackra pioner i fredags och visst är det en magiskt fin blomma?

Jag och Vendela skulle egentligen fira hennes examen lite i förskott men det blev lite ändrade planer så förhoppningsvis får vi till det i veckan eller helgen som kommer. Det riktiga firandet blir på Gotland i sommar med hela familjen samlad. Men jag hade som sagt en del att pyssla med och det gjorde att vi fick tid över att gå och titta på Lillpojken som spelade fotbollscup.

Igår förmiddag gick vi bort till Johannesskolan vid Roslagstull där vi tittade på en taggad liten kille som satte första baljan det första han gjorde i den första matchen.

Och tänderna, de trillar ut en efter en… ytterligare en trillade ut efter att den här bilden togs.

Det lilla flickebarnet hon älskar verkligen Per och är som ett litet plåster på honom.

Slutresultatet blev två vinster av tre och vi hastade vidare för att handla mat till kvällens middag med vänner.

Det blev en enkel dukning…

Liknande linneservetter finns HÄR och HÄR. Jag funderar också på att köpa de HÄR. De är så himla fina.

Champagneglas, och lite snacks plockades fram.

Våra champagneglas som får champagne, cava och prosecco att lyfta till nästa nivå hittar ni HÄR till bra pris just nu. Bubblorna och smakerna stannar kvar i den här typen av glas på ett helt annat sätt än i de klassiska smala glasen. Ett av våra bättre köp!

Eftersom vi visste att vi skulle ha kort om tid inför den här lördagen så satsade vi på att göra en enkel buffé med lite av varje.

Det blev charkisar, två olika sorters bruschetta, mozarellasallad med ärtskott, skagenröra på knäckebröd, ostar med marmelad, oliver, bröd från Lillebrors bageri…

… färska räkor och pizza från 800°.

Till efterrätt hade vi beställt en sommartårta från Chokladfabriken. Den var gudomlig. Tyvärr missade jag att ta en bild på den men så HÄR såg den ut.

Det blev en mysig kväll med Pers barndomskompisar och deras fruar. Så himla kul att de fortfarande håller kontakten efter alla år!

Idag är det mors dag och här har jag blivit uppvaktad med en mysig långfrukost och present. Vi hade egentligen bokat lunch på Strandbryggan men vädret har varit så himla svajigt idag så vi bokade av det. Vi sparar det till en dag med bättre väder och istället får det bli en tidig middag på någon mysig restaurang på Rörstrandsgatan som nu blivit gågata igen och alla restauranger och caféer har flyttat ut. Älskar det! Min egen fina mamma ska jag fira när jag kommer hem till Gotland igen.

Ha en fortsatt fin söndag!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *