Mode

JAG HAR HITTAT DEN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos, Boozt och Bubbleroom.

Minns ni att jag skrev att jag var på jakt efter en röd klänning till en temafest vi är bjudna på i början på sommaren? Jag har nu bestämt mig för att det blir den här röda smällkaramellen. Jag var lite tveksam till den eftersom jag tyckte den såg så kort ut men eftersom jag är rundare än modellen på bilden och drar en större storlek så ökade också längden på klänningen så den går ner mot knäna på mig.

Ja den får det bli! Om ni gillar den så är det 25% rabatt på den just nu och den finns i olika färger. HÄR hittar ni den. Om man skulle vilja se lite extra festlig ut så skulle ju den HÄR kjolen kunna vara ett alternativ. 60% rabatt på den. Om det nu skulle vara väldigt varmt och det känns lite för varmt med långärmat så är den HÄR ett snyggt alternativ. 60% rabatt även på den.

I morgon blir det jobb på Arlanda och sen blir det ett litet förfirande med Vendela mot kvällen för hon har nämligen tagit sin examen som Frontend-utvecklare. Gissa om jag är stolt över henne!!!

Ha en fin uppstart på helgen när den kommer!

KRAM!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *