JAG HAR HITTAT DEN…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos, Boozt och Bubbleroom.

Minns ni att jag skrev att jag var på jakt efter en röd klänning till en temafest vi är bjudna på i början på sommaren? Jag har nu bestämt mig för att det blir den här röda smällkaramellen. Jag var lite tveksam till den eftersom jag tyckte den såg så kort ut men eftersom jag är rundare än modellen på bilden och drar en större storlek så ökade också längden på klänningen så den går ner mot knäna på mig.

Ja den får det bli! Om ni gillar den så är det 25% rabatt på den just nu och den finns i olika färger. HÄR hittar ni den. Om man skulle vilja se lite extra festlig ut så skulle ju den HÄR kjolen kunna vara ett alternativ. 60% rabatt på den. Om det nu skulle vara väldigt varmt och det känns lite för varmt med långärmat så är den HÄR ett snyggt alternativ. 60% rabatt även på den.

I morgon blir det jobb på Arlanda och sen blir det ett litet förfirande med Vendela mot kvällen för hon har nämligen tagit sin examen som Frontend-utvecklare. Gissa om jag är stolt över henne!!!

Ha en fin uppstart på helgen när den kommer!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Lena
  maj 26, 2023

  Wow vilken snygg klänning, du kommer att bli “smashing”.

  • tiname@live.se
   maj 28, 2023

   Tack snälla!!! Kram //Tina

 • Mamma C
  maj 26, 2023

  Vilken ärtig klänning du klickat hem.
  Jag tyckte kjolen var wow. Bara så himla läcker.
  Ha en fin och skön fredag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   maj 28, 2023

   Eller hur! Jag gillar när det sticker ut lite :-). Ha en fortsatt fin söndag! Kram //Tina

Previous
HEMMA I ETT SPRUDLANDE STOCKHOLM…