Mode

DET BÖRJAR TRILLA IN LITE NYTT NU…OCH NÅGRA TANKAR KRING TRÄNING…

Inlägget innehåller reklamlänkar till H&M, KappAhl och Lindex.

Hej Hej!

Visst vill man snegla lite mot våren nu? Det börjar trilla in fina grejer i butikerna och jag är så sugen på både det ena och det andra. Jag älskar ju färgen beige och min garderob kommer att kompletteras med plagg i den färgen i vår. Här är några av mina favoriter…

HÄR finns en supersnygg vadlång skjortklänning som finns i fler färger och HÄR den finstickade klänningen.

Alltså de här blusarna… sååå fina. HÄR finns den ljusa och HÄR blusen som går med blått, grönt och gult. Det finns ju snygga grejer som inte går i färgen beige.

Koftan som finns HÄR är i en klassisk enkel modell. Jag har en liknande som jag har haft många år och den tröttnar jag aldrig på. HÄR finns kappan som är ett riktigt klipp. Så snygg till våren, eller hur?

Jag köpte en kort skjortjacka i manchester för några månader sedan och den kommer jag att använda även i vår. HÄR finns en liknande och HÄR är en klassisk svart top. De kan man aldrig få för många av.

Ja, det var några tips så här på veckans första dag.

Nu mot kvällen tog jag en power walk och det var verkligen med livet som insats. Jag måste verkligen köpa ett par skor som funkar när det är halt för annars kommer det att gå illa. I morgon ska jag träna styrka för nu har träningsvärken som jag fick efter förra passet äntligen lugnat ner sig och på onsdag när Per spelar padel ska jag köra ett yogapass. Jag känner att jag är bra igång med träningen nu. Att varva, pw:s med styrka och yoga det är min grej. Då blir det aldrig tråkigt. Så fort vädret blir lite bättre ska jag lägga in fler pw:s. Just nu räcker inte tiden till för jag vill helst inte gå ut och gå när det är mörkt.

Jag skulle också vilja tänka på att äta lite mindre portioner. Jag älskar ju mat och äter ju helt klart mycket mer än vad jag behöver och även om vi oftast äter nyttigt så äter jag mycket bara för att det är gott. Även om jag i huvudsak vill träna och äta bra för att få en stark kropp som mår bra så skulle det inte skada att få bort det där som har satt sig på ställen där jag inte vill ha en massa fluff. Men en sak i taget… man kan inte ändra allt på en gång.

Apropå mat så är det dags att laga middag nu. Vi ska trolla med det vi har här hemma eftersom vi inte hade lust att åka in till Visby och handla. Men vi har en fläskfilé och en massa grönsaker så vi ska nog kunna fixa till något.

Ha en fin måndagskväll!

KRAM!

6 Comments

  • Mamma C

    Jag skulle också behöva minska mina portioner när jag äter, men det är svårt när man älskar mat.
    Jag joggar och varvar det med stretching/yoga hemma på rumsgolvet.
    Här är det inga problem med halkan någon årstid 😉.
    Kram Carin

    • tiname@live.se

      Eller hur? Det är så svårt! Jag kan tyvärr inte springa längre pga av knät så jag får gå snabbt istället. Det funkar. Ja, tänk om man kunde få slippa halkan… Kram //Tina

  • Helene

    Jag investerade i ett par icebugs för tre år sedan och älskar man att ta promenader året om är de värda varenda krona.
    Mycket fint som kommer in nu jag är så glad hittade en så söt blå blommig klänning på rean på Cubus den är lika fin nu som i sommar💙kul med fynd!
    Kram från Helene🌷

    • tiname@live.se

      Jag skulle också vilja ha ett par Icebugs. Jag måste kolla på det. Man blir verkligen sugen på att köpa lite nytt nu och få in lite nytt i garderoben. Ha en fortsatt fin vecka! Kram //Tina

  • Maria

    Kläder – känner likadant! Men i isolerat läge i Burge finns typ inga tillfällen att klä upp sig 🤗 så jag väntar med ny garderob tills det är dags för nytt jobb (när det nu blir).

    Träning – går sakta för mig. Men syrran har iaf fått fart på hela familjen som nu går 10,000 steg om dagen. Det enda som funkar säger min syster som testat allt i form av träning och kost. Återstår att se. Har iaf blivit lite smått besatt av att sätta på pulsklockan varje morgon så att inga steg missas 😊 Har börjat ta mindre portioner och småäter inte lika mycket. Konstigt nog förväntar man sig resultat på vågen direkt 😆

    Kram från norr

    • tiname@live.se

      Samma här egentligen men ibland får jag feeling och vill piffa till mig lite trots allt :-). Jag jobbar också på att äta mindre portioner och mindre småätande men fy fasen vad svårt det är. Jag kanske ska skaffa mig en pulsklocka också. Det är bra att hitta något som sporrar en att fortsätta kämpa. Kramar tillbaka och ha en fin helg! //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *