Allmänt

DAGENS STYRKA…

Hej så här på onsdagskvällen!

Vi har precis sjunkit ner i soffan efter kvällens träning. Per har varit och spelat padel och jag har kört styrka här hemma. Jag parkerade mig framför Joe Bidens presidentinstallation och körde igång. Ben, mage, armar och axlar kör jag utifrån Body Pump-principen. Jag kanske inte tar ut mig lika mycket som jag skulle ha gjort om jag hade deltagit i en klass eller varit på gymet. Det är lättare att ge upp tidigare när jag är själv och inte har lika stor press på mig men jag tänker att jag tar ju ändå i ordentligt så att jag får upp pulsen och blir svettig och det är väl ändå gott nog. Det viktigaste är ju ändå att den här träningen blir av. Sen får jag pressa mig mer i nästa steg.

Annars händer det inte så mycket här ute på landet förutom att vi hade besök av rådjur i trädgården tidigt igår morse. Det hade precis börjat ljusna och jag vaknade av jag tyckte att det lät som att det var någon som gick utanför vårt sovrumsfönster men när jag tittade så såg jag inget. Lite senare gick jag ut och tittade och då såg jag rådjursspår i snön. Den eller de hade sprungit runt lite i vår trädgård och sen sprungit över till grannen. Idag när vi gick en lunchpromenad så såg vi att de varit inne en sväng på varenda tomt här runt omkring men nu är spåren ett minne blott för nu har snart all snö regnat bort.

Det börjar bli lite för många rådjur här på ön nu. Det sker viltolyckor nästan varje dag här vilket är otäckt. När jag var yngre så fanns det inga rådjur här på Gotland men sen var det någon klyftig person som planterade in ett par rådjur och sen dess har det bara exploderat. Ja, man får väl vara glad över att det inte finns några vildsvin här. Inte än alla fall.

Ha en fortsatt fin vecka… snart helg igen!

KRAM!

2 Comments

 • Sari-Anne

  Du är duktig som tränar hemma,! Jag klarar inte av det 😏
  Försöker komma ut på lunchen en sväng, idag riktigt halt.

  Ha en mysig helg 🤗

  • tiname@live.se

   Och jag har så svårt att komma iväg så att träna hemma passar mig perfekt. Annars blir det inte av :-). Jag brukar också ta en sväng på lunchen. När jag har tid blir det en pw men om det är snärjigt så får det bli en sväng kring kvarteret i stället. Tack och tack detsamma! Ha en jättefin helg! Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *