Mode

DET DÄR MED ATT BO I STOCKHOLM…

Inlägget innehåller reklamlänkar till H&M, Åhléns och KappAhl.

Hej på er så här på sena söndagskvällen!

Efter vår maffiga frukost så kände vi att det var på sin plats att gå ut och röra lite på oss och vilket väder vi har haft här i Stockholm idag!!! Det var ett så härligt ljus, det var också så friskt och så där lagom krispigt i luften.

Jag älskar att bo här i Stockholm under den här årstiden. Att få bo på Gotland från april till och med mitten på oktober och i Stockholm från och med november till och med mars, det är ju perfekt! Även om mycket är annorlunda nu så finns ju ändå känslan av storstadspuls kvar här i Stockholm trots att den har fått sig en rejäl törn. I slutet på sommaren så hade ju alla tappat det här med avstånd; både på Gotland och här i Stockholm. Men nu är det andra bullar för nu märker man stor skillnad. På gatan väjer man undan från varandra på ett sätt som man inte sett sen i våras. Håller tummarna för att det ger ett bra resultat framöver.

Alltså den här platsen… Odenplan, med Gustaf Vasa Kyrka som ligger i kilen mellan Odengatan och Karlbergsvägen. Jag trivs så bra just här! Här finns ju allt man behöver i form av de nödvändigaste butikerna, knutpunkten för kommunikationerna; buss, tunnelbana och pendeltåg, Läkarhuset, Stadsbiblioteket och alla restauranger. Sen har vi ju S:t Eriksplan också ett stenkast bort med Rörstrandsgatan som inte går av för hackor. Mitt emellan ligger Vasaparken som är ett magiskt ställe för alla åldrar och precis där, vid Vasaparken… mellan Odenplan och S:t Eriksplan bor vi. Här trivs vi som fisken!

Så här ser det ut när jag instruerar och domderar med Per om hur han ska ta bilder haha…

För kanske kan bilderna bli bättre i den här vinkeln…

Liknande lång skjortjacka HÄR. Carin Westers mössor HÄR och snygga vida byxor HÄR.

Veckan som kommer är ett helt oskrivet blad. Jobb så klart men i övrigt är allt inställt och så får det vara nu när det är som det är. Jag har kommit ur min dipp och har bestämt mig för att skärpa till mig och hitta det fina i det lilla. Jag tänker så här… min man är den bästa av män och jag har den finaste av familjer, vi har två bra boenden; både här i Stockholm och på Gotland, jag har ett jobb och jag är frisk. Alltså allvarligt talat… vad har jag att klaga över? Lyxproblem…skärpning nu! Den här pandemin är tuff på alla sätt men den ska inte få sänka oss. Nu gäller det att försöka hitta glädjen i vardagen på ett så säkert sätt vi kan.

Vi hörs!

KRAM!

5 Comments

  • Christina

    Gillar att strosa omkring i sthlm nån gång då o då , bo på hotell & göra nått kul, men är glad att jag bor på landet . Skulle inte vilja bo där jämt . Du passar jättebra i den skjortjackan. Är oxå sugen på en sådan i kort modell //Christina

    • tiname@live.se

      Samma här. Hade vi inte haft vårt hus på Gotland som vi kan åka till när vi känner att vi behöver komma från storstan så hade det aldrig funkat. Men jag är uppvuxen på landet och skulle inte vilja bo endast på landet. Jag är glad över att vi har möjligheten att få ta del av både och. Tack snälla! Korta skjortjackor är också snygga! Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *