DET BÖRJAR DRA IHOP SIG TILL ADVENT…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos.

Halloj!

Då var den här veckan igång. Vi är nu inne i v 46 och det är galet så fort det går nu. Det är knappt tre veckor till första advent och sex och en halv vecka till julafton. November är ju ingen rolig månad i sig och för många är den den värsta månaden på hela året, men det bästa med november är ändå att man kan få börja förbereda sig för adventspiffet om man nu är intresserad av det. Här har jag några fin-fina tips till er.

Den här dekorationsringen är så tjusig tycker jag…

… man köper den så här och sen dekorerar man den med vad man vill. HÄR hittar ni den. HÄR finns en liknande med ett ljus i stället för en slinga.

Den här hängande slingan i en lampa är så cool. HÄR finns den.

Vill man ha en grön jul i stället för en röd så finns det en superfin grön duk HÄR. De ljusa servetterna hittar ni HÄR.

En slinga till trädgården vill man ju ha och det här var ju en kul idé…

… och även den HÄR.

En stjärna vill man ju också ha och den här ju så fin. HÄR finns den.

Ja nu kliar det i fingrarna här. Är så pepp på att sätta igång och förbereda inför advent. Vi brukar fira här hemma med glögg och lussebullar tillsammans med barnen och så blir det även i år. Känns fint att ha det att se fram emot.

Hoppas att ni har haft en fin uppstart på veckan! Jag har jobbat på idag som vanligt och har även hunnit med att gå ner till Cityoptik för att kolla upp mina nya glasögon som jag har känt att det varit något knas med. Och så var det. Det var ett värde som hade blivit fel så nu väntar jag på mina nya glas. Skönt att det inte var jag som hade inbillat mig att jag såg suddigt.

Vi hörs i morgon!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments
 • Mamma C
  november 10, 2020

  Många snygg och fina ljuskällor för vintern, både inne och ute.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   november 10, 2020

   Ja visst finns det mycket fint! Kram /Tina

 • Ulrica
  november 26, 2020

  Woop woop så många härliga tips!!
  Jag har börjat hemma, men nu får jag nästan panik när jag inser hur mycket jag skulle vilja hinna och hur mycket saker jag saknar.. så shoppingrunda krävs 🙂
  Hos dig fick jag en hel del bra tips och idéer :).
  KRAM Ulrica

Previous
DET DÄR MED ATT BO I STOCKHOLM…