DET DÄR MED ENERGI…

Hej på er!

Just nu känner jag mig lite tömd på energi. Jag behöver fylla upp nivåerna på något sätt men det hjälpte ändå upp lite att det var soligt och vackert ute idag. Det var -8° när jag körde in till Visby vid lunchtid för att ta min tredje spruta vaccin så det var krispigt ute skulle man kunna säga. Idag var det faktiskt skönt kallt. Ingen vind alls och kanske var det inbillning, men nog tyckte jag att solen värmde… litegrann i alla fall.

Det känns som att alla bakar, pyntar, fixar och donar inför jul. Jag gör ingenting… Vi/jag har rest fram och tillbaka mellan Stockholm och Gotland flera gånger under december och jag känner att jag inte har hunnit att landa in ordentligt någonstans. Inget julpynt, inget julbak och ingen julmat har vi fixat. Men vi har beställt skaldjur och köpt champagne till julaftons kväll. Det får duga. Jag lutar mig tillbaka och låter den här julen få vara så lugn och opyntad den bara kan bli, så tar jag helt enkelt nya tag i nästa år.

Jag slutar aldrig att förundras över hur vackert det är i Visby. Idag var det magiskt! Tack pappa för det, för jag tror att du fixade även den här soliga dagen för att du visste att jag så väl behövde den just idag.

Idag har vi fått veta att konserten med Thomas Stenström är framflyttad till 1/1-2023. Rimligt och väntat ändå så det är inget jag direkt är ledsen över men kanske bidrar det här segdragna eländet med pandemin, ett tufft jobbår, att pappa inte längre finns hos oss och en del andra saker som skaver till att jag känner mig låg i energi just nu. Så fort jag börjar ana ett ljus så kommer det ett nytt bakslag. Även om jag har lätt för att ställa om och känner mig säker på att vi kommer att få leva med det här eländet länge till, att vi måste lära oss att förhålla oss till det och att jag är inställd på det så dippar jag för en stund när det blir för mycket skit på en gång. Det känns förhoppningsvis bättre i morgon.

Sorry för ett deppigt inlägg… men det är väl livet liksom. Jag säger som Thorsten Flinck – jag reser mig igen…

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 Comments
 • Maria
  december 22, 2021

  Åk och fixa en gran, allt kommer känns lite bättre när du sitter och tittar på en glimmande gran med fina kulor i 🙂
  God Jul och tack för fin blogg.
  Kram Maria

  • tiname@live.se
   december 23, 2021

   Ja, det hade nog varit medicin för mig med en julgran men det kändes lite onödigt eftersom vi snart åker tillbaka till Stockholm igen. Tack detsamma och vad roligt att du gillar bloggen :-). Kram //Tina

 • Lena
  december 23, 2021

  Tycker man får göra precis som man vill, pynta loss eller inte. Lägg alla krav åt sidan och bara vara i nuet.

  • tiname@live.se
   december 23, 2021

   Ja så får det bli! Kram //Tina

 • Mamma C
  december 23, 2021

  Det kommer att bli en jul hos er med. Glöm alla måsten och ta dagarna som de kommer.
  Ha en bra dan före dopparedan.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   december 23, 2021

   Ja, det blir det trots allt. Det kommer att bli en fin jul det känner jag mig säker på. Ha det fint ni också! Kram //Tina

 • Helene
  december 23, 2021

  Vet precis hur det känns lite samma hos oss just nu men man får göra det bästa av det.
  Önskar er en Fridfull Jul❤️
  Kram från Helene

  • tiname@live.se
   december 23, 2021

   Då får du en stor varm kram av mig här! Ja, man får ta saker som de kommer och jag önskar dig också en jättefin julhelg. Kram //Tina

 • Marie
  december 24, 2021

  Skönt att ni har varandra. Jag fick ställa in min jul, inget besök i Stockholm hos barnbarnet. Blev genomförkyld i måndags, har varit i karantän hela veckan. Men lyssnar på lite musik, läser och vilar och är glad att jag inte är så väldigt sjuk.
  Kram

  • tiname@live.se
   december 25, 2021

   Men åhhh så tråkigt 🙁 Jag är så ledsen för din skull. Vi har gått på helspänn här allihop eftersom vi är så många som skulle träffas inför begravningen och till jul men lyckligtvis har vi alla varit friska hela tiden. Jag är så oerhört tacksam för det! Krya på dig nu och hoppas att du får möjlighet att ta igen tid snart med ditt barnbarn. Kramar //Tina

 • kristin rees
  december 26, 2021

  Kram till dig! ❤️ Man kan inte alltid vara på topp.

  • tiname@live.se
   december 26, 2021

   Tack fina du! Så är det… man får tillåta sig att vara lite depp ibland. Kram //Tina

Previous
DET ÄR NU DET VÄNDER OCH NYA RESTRIKTIONER COMING UP…