DET DOFTAR GOTT I BADRUMMET…

Hello!
Hoppas att ni har det bra i det vackra vårvädret! Så ljuvligt att höra fågelkvitter och få se solen både när jag går till och från Flygbussen om dagarna. Ja, för nu testar jag att åka Flygbussen till och från jobbet. Den går ju bara en liten bit från där vi bor så på det sättet är det smidigare även om jag inte sparar någon tid eftersom den inte går lika snabbt som Arlanda Express. Men jag kan konstatera att den funkar rätt bra den också. 
Innan vi reste till Gran Canaria i februari så fick jag besök av några härliga bloggtjejer. Den dejten kan du läsa om HÄR. Inte för att de behövde det men jag fick så fina gå-bort-presenter och en av dem tänkte jag visa idag. De andra ska jag visa en annan dag. 
Härliga Ulrica, vars blogg du kan hitta HÄR hade med sig de här doftpinnarna från Rituals och badrummet är fyllt av doften av Apelsin och Choklad. Jag älskar verkligen allt som har med dofter att göra som exempelvis doftljus, doftpinnar etc så det var en perfekt present. I yngre dar så hade jag såna där pinnar som man satte i blomkrukorna, typ rökelse och jag vill också minnas att jag hade små lerkrus som jag fyllde med olja i olika dofter som doftade gott därhemma. Minns ni?
Visst är det skönt att det är fredag i morgon? Efter den här mastiga veckan så välkomnar jag helgen extra mycket. När man har det så intensivt som vi har det just nu på jobbet så är det ju så viktigt att man har ett bra team att jobba med, och min chef och mina kollegor… ja vad ska jag säga… jag hade aldrig klarat mig utan dem! De rycker alltid in när jag behöver hjälp och de är verkligen de allra allra bästa!
Nu är det upploppet kvar sen är det helg!!!
KRAM! 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Mamma C
  april 5, 2019

  Doftpinnar och doftljus är något som finns hos mig med. Kommer ihåg krusen som man hällde doftolja i också. Rökelsepinnar har jag med som jag tänder ibland faktiskt.
  Önskar dig en bra fredag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   april 5, 2019

   Ja visst är det härligt med den här typen av dofter! Tack detsamma! // Kram Tina

 • Anonym
  april 5, 2019

  Så befriande härligt med en vanlig vardaglig blogg. Fri från köp det här och köp det här.har precis hittat hit. Ha det bra. Kraaaam Inger

  • tiname@live.se
   april 5, 2019

   Välkommen hit och tack snälla du! Nu la jag i och för sig precis ut ett inlägg på temat men mer utifrån syftet att ge lite inspiration så jag hoppas att du gillar det med och stannar kvar här på bloggen. Ha en fin fredagskväll och en fin helg! Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  april 10, 2019

  Ja, åh, såna där doftpinnar är så härliga. Det känns som att just de från Rituals är rätt bra kvalitet. Intensiv, men ändå mild, doft på nåt vis.

  Håller med dig, vad skulle man göra utan världens bästa medarbetare!

  Kram Lena

Previous
HEJ DÅ GOTLAND…