SOM JAG SER UT EN DAG PÅ JOBBET…

Heeeey du efterlängtade fredag!
Visst är det svårt, det där med att få till en snygg jobboutfit? Idag såg jag i alla fall ut så här. Vi har ingen speciell dress code på vår arbetsplats men visst förväntas det att man åtminstone är typ hel och ren som på de allra flesta arbetsplatser skulle jag tro. Jag är inte direkt något modelejon men ett visst intresse av mode och trender har jag och efter alla år så har jag landat ner i någon slags trygghet i att inte hoppa på varenda trend som dyker upp utan i stället bara välja det som jag trivs allra bäst i.
Jag tänker också att om det gäller klassiska plagg med kvalitet då kan de få kosta mer men om det är något som är trendigt just nu då väljer jag hellre budget. Då kan jag ju hänga undan det plagget tills nästa gång det blir trendigt för allting kommer ju igen. Alltså jag var med på det glada 90-talet när det var modernt med cykelbyxor och kavaj. Då hoppade jag på tåget men det kan jag lova er att det kommer jag inte att göra den här gången när jag nu ser att det där helt galna modet är tillbaka. Så knasigt ju…
Kavaj från H&M, top från soyaconcept, jeans från Lee, boots från Scorett och väska från Saddler.
Nu har topen åkt i tvättmaskinen eftersom jag så klart har sett till att den fått några osköna fläckar på den under dagen och kavajen är uthängd på vädring. Så nu är det myskläder på och nedvarvning från jobb för att övergå i helgmood som står på agendan. 
Ha en skön fredagskväll och tack snälla för att ni tittar in!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Sabelhagens Olivlund
  april 5, 2019

  Snygg skön outfit!
  Haha, minns kavaj och cykelbyxa…Kommer inte ha cykelbyxor på mig någonsin igen :).
  Själv jobbar jag på särskolan, så kavaj är inte aktuellt i jobbet. Annars skulle jag gärna klä mig i det.
  Trevlig helg
  Kram Maria

  • tiname@live.se
   april 7, 2019

   Tack snälla! Ja, det där cykelbyxmodet kunde man ha varit utan ha ha :-). Ha en fortsatt fin söndag! Kram //Tina

 • Mamma C
  april 6, 2019

  Cykelbyxor kommer aldrig mer på här heller,men kavaj har jag ibland.
  Ha en fin lördag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   april 7, 2019

   Ja, fy vilket konstigt mode det var :-). Ha en fortsatt skön söndag! Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  april 10, 2019

  Jamen typ så där kan jag också se ut på jobbet. Skönt, men ändå snyggt.

  Haha, ja jisses. Cykelbyxor! Menar du att det är påväg tillbaka!? Hua!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   april 11, 2019

   Jaaa, det är helt galet. Det måste ha varit det mest galna modet ever… Kram Tina

Previous
DET DOFTAR GOTT I BADRUMMET…