Allmänt

DET GÅR ÅT RÄTT HÅLL NU MED BÅDE DET ENA OCH DET ANDRA…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Stronger.

Hello!

Jippiiiiii så glad jag är i kväll efter att beskedet kom att det öppnas upp för resor inrikes nu. Det betyder så mycket för så många människor och verksamheter. Det känns också tryggt att man nationellt har en plan för samordning av sjukvårdsresurser om det skulle behövas. Det är ju också lite extra viktigt just för Gotland eftersom ön har ett utsatt läge mitt där ute i sjön. Det verkar gå åt rätt håll nu, sakta men säkert, men det gäller att vi fortsatt håller i utifrån alla de restriktioner som ligger kvar. Vi hade ju den där omtalade demonstrationen precis utanför dörren igår kväll. Det var ett herrans liv och det var ju för en god sak men hallååå… något blev fel där… ibland undrar man hur människor tänker. Gör om gör rätt!

Vad gäller min träning och ändrade kosthållning så går det sakta men säkert framåt. Jag tar en power walk på fyra-fem km varannan dag och däremellan massor av vardagsmotion. Yogan har jag slarvat med men jag måste tag i den också för jag är så stel. Jag kör också ett träningspass med armar, mage och ben mm direkt efter min power walk och det är så smidigt att ta ett lunchpass nu när man ändå jobbar hemma.

Vad gäller kosten så skalar jag bort sånt som jag egentligen inte tycker så mycket om som pasta, ris, bröd, snacks, godis (fast just godis gillar jag men unnar mig bara ibland nu). Fikabröd tokälskar jag men det hoppar jag över men potatis mina vänner det kommer jag aldrig att överge. Jag ääääälskar potatis och jag gillar pizza så det kommer jag att fortsätta äta men jag behöver ju inte äta så mycket av det. Jag älskar ju mat så tricket för mig är att också dra ner på portionerna.

Det var lite windy idag så håret var mest i ansiktet hela tiden men det var ändå bara skönt. Det är så härligt att det är varmt ute nu. Det gick snabbt när det äntligen vände.

Jag skulle verkligen behöva uppgradera mina träningskläder. HÄR finns ett par nyinkomna tights som jag skulle kunna tänka mig. Gillar den gröna färgen. Med den HÄR toppen till så blir man ju snyggast på träningsrundan, eller hur?

Nu ska jag klura på vad jag ska hitta på i morgon. Jag har ju min lediga dag.

KRAM!

4 Comments

  • tiname@live.se

   Eller hur! Det känns ännu motigt för jag har svårt för att få ett träningsflow men idag har jag köpt upp mig på ett par nya PW-skor. Då får jag lite motivation igen. Kram //Tina

 • ulrica

  WOW, du har verkligen satt igång en riktigt långsiktig plan för ditt välmående.
  Jag är djupt imponerad!! Heja heja 🙂
  Kram Ulrica

  • tiname@live.se

   Tack för pepp vännen! Ja nu är jag igång och nu ska jag ta mig tusan hålla i. Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *