Inredning

NÄR MAN KAN FÅ FYNDA EN BUKETT PIONER…

Hello!

Här där vi bor… vid Odenplan så finns det några blomsterhandlare som säljer blommor på torget. Häromdagen gick jag förbi och kollade in pionerna och titta vilken stor bukett jag fick för 200 kr. Så vackra! Jag har mina favoriter och pioner är en av dem.

Vasen kommer från Svenskt Tenn och lampan är från IKEA.

Idag när jag jobbat klart var tanken att jag skulle köra ett yogapass, men vet ni… jag var så trött så jag somnade till i soffan. Och sen blev jag hungrig så nu känner jag att det får bli en fridag. Jag tränade ju igår så det får ändå vara ok tänker jag. Ikväll blir det hämtpizza också så det blir en kväll som går i latmaskens tecken. Så får det bli ibland. Jag tror vi slår till med ett glas rött till pizzan också när vi ändå är igång.

Vi hörs!

KRAM!

4 kommentarer

 • Mamma C

  Det är min favoritblomma med och vi hade flera sorter i trädgården när vi bodde i huset i Sverige.
  Latmaskedagar måste man få in i kalendern också.
  Ha en bra dag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se

   Jag kan tänka mig att det var hur fint som helst! Eller hur… ibland måste man få släppa fram den där latmasken. Kramar //Tina

 • Ulrica

  Fritt fram för latmasken ibland :).
  Jag älskar också pioner och har numera förmånen att ha stora pion-buskar på flera ställen i trädgården och i morse såg jag att den mörkröda sorten äntligen slagit ut på riktigt!! Vill så gärna plocka in dem och sätta i vas men det är lite synd att kapa av dem också :)).
  KRAM

  • tiname@live.se

   Eller hur :-). Åhhh så mysigt att ni har egna pioner. Det är en dröm verkligen… Kram //Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *