DET GÅR FRAMÅT…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Åhléns och Bubbleroom.
Hej alla ni som tittar in!
Jag är så otroligt glad för att ni vill hänga med mig här inne trots att det inte händer så mycket i mitt liv just nu. Men som min bloggrubrik säger så består ju livet av en vardag också och just nu lite mer än vanligt för mig. Fint det med tycker jag. Jag får lite mer tid för mig själv och kan landa i tankar om lite av varje och det är faktiskt rätt skönt. Och inte bara skönt utan också välbehövligt. Den här våren har rusat iväg i en rasande takt; lite för snabbt emellanåt så det kanske var “meant to be” att den här operationen skulle ske just nu så att jag och min kropp och själ får lite återhämtning.
Igår promenerade jag lite längre än i förrgår. Jag har varit rätt kaxig här hemma och känt att jag kan nog ta mig till jobbet så som idag men även om det gick hyfsat bra på promenaden så är det väldigt instabilt och svajigt. Jag får ha lite tålamod helt enkelt och ta det steg för steg.
När vi kom hem så var jag tvungen att stanna till på vår innergård och kolla på den här vackra busken. Jag har aldrig lagt märke till den tidigare och jag har inte aning om vad det är för sort. Kanske någon av er som vet?
Min kjol som är mitt bästa och skönaste köp den här våren hittar ni HÄR, en liknande t-shirt hittar ni HÄR. Min rosa jacka finns inte att få tag på längre men en liknande fast mycket snyggare hittar ni HÄR.
Dagens promenad blir bort förbi Odenplan en liten bit där min nagelsalong ligger. Jag fick ta bort mina fixade naglar inför operationen så det ska bli skönt att få dem snygga igen. Lite flärd mellan varven i alla fall och lite rehabträning på samma gång. Behöver ladda med positiva saker i idag för vår morgondag kommer att bli en utmanande dag. Vi ska åka ner till Västervik för att säga farväl till min fina vackra kusin. Jag har inte fattat än att hon inte är med oss längre men jag lär bli medveten om det under begravningen. Det kommer att vara så konstigt att hon inte kommer att ta emot oss med sitt breda stora varma leende. Så overkligt, sorgligt och väldigt väldigt konstigt.
Var rädda om er!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  maj 13, 2019

  S¨skönt att det går framåt med dig.
  Det är en Rhododendronbuske du står bredvid. Men vad just den sorten heter har jag ingen aning om.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   maj 13, 2019

   Tack snälla du! Aha, så klart det är, nu när du säger det. Men en väldigt annorlunda sort. Jag har inte sett den tidigare och inte lagt märke till den här på vår innergård heller. Det är ju underligt. Kram //Tina

 • Anna Wahlstam
  maj 14, 2019

  Fina Tina <3 Hoppas allt går fint idag… Det är tungt att ta farväl och begravningar gör en verkligen helt slut och dränerad. Men det är nog meningen tänker jag… För allt måste ut så man kan landa och sen sakta gå vidare, fast med en stor saknad. Saknaden kommer alltid finnas med oss, men den är ju vacker med på sitt vis <3

  Så skönt att det går framåt för dig, ta det vackert – så sa alltid min lilla morfar <3
  Skulle också säga att det är en rhodendenron, men ser att du fått svar på det redan 🙂

  Ha en så fin dag det går vännen <3
  Varm kramar Anna

  • tiname@live.se
   maj 15, 2019

   Tack snälla du! Det var väldigt fint och vackert men så sorgligt som alltid. Det kommer att bli tomt nu. Jag förökar att ta det vackert och knät säger ifrån direkt om jag tar i för mycket. Då är det bara att backa. Ja, du vet ju hur det är fast din rehab kräver en aning mer än min <3. Och tack för svar vad gäller namn på blombusken. Jag trodde att jag hade koll på Rhododendron men det var nog de oranga blommorna som förvirrade mig. Ha en fin onsdagskväll fina Anna! KRAM!

Previous
VACKRA PIONER OCH EN DRAMATISK KVÄLL…