VACKRA PIONER OCH EN DRAMATISK KVÄLL…

Hej hej,
Oj vilken dramatisk kväll det blev igår. Dagen började så bra med att jag kunde ta mig en liten promenad runt kvarteret för att handla några pioner. Det kändes rätt ok även om det kändes svajigt och nästan som att det skvalpar/klunkar i knät. Svårt att beskriva. Knät svullnade när jag kom hem men som sagt det kändes helt ok.
Framåt kvällen landade de in allihop, alla våra ungdomar, för att fira Per och Lilly men det hann bara gå en liten stund av bus och lek i soffan för Loas del så trillade han med ansiktet rakt ner i armstödet på soffan. Så typisk att han skulle slå i precis mitt emellan de mjuka kuddarna som ligger där. Det var en ordentlig smäll, ena kinden svullnade upp som en stor boll och tvärs över kinden blev det som en tunn spricka i huden, inte så att det började blöda som tur var men det såg inte bra ut. Han kunde/ville inte öppna munnen eller gapa så det blev ett samtal till sjukvårdsupplysningen under tiden som Loa bara ville somna. Det är inget bra tecken och eftersom det kunde ha blivit en fraktur på kindbenet, eller käken så blev det en sväng till akuten. Efter en timme kom det en bild på en nöjd liten kille i pappas knä som satt och åt glass och efter ytterligare en stund kom han hem och åt en stor portion med mat. Han piggnade på sig snabbt lyckligtvis och det kommer bara att bli en rejält blåmärke på kinden nu ett tag framöver. Usch vad jobbigt det är när de små skadar sig. Är så lättad över att det gick bra trots allt. Vår lilla hjälte!!!
Idag är Per och Lilly på Mall of Scandinavia och shoppar loss och jag vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med. Läsa kanske, eller se en serie… Känns ovant det här att inte kunna bege mig ut som jag vill men jag laddar för dagens lilla utflykt som blir att följa med Lilly ner till Cityterminalen och lämna av henne vid flygbussen sen mot kvällen. Promenaden till och från tunnelbanan blir nog en lagom sträcka att gå för mig idag.
Ha en fin söndag!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 Comments
 • Mamma C
  maj 12, 2019

  Oj vilken eftermiddag/kväll det blev. Men tur att allting slutade bra i alla fall.
  Ha en fortsatt bra söndagskväll.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   maj 13, 2019

   Ja puuuhhh, det var riktigt jobbigt där ett tag. Men han repade sig snabbt som tur var. Ha en fin måndagskväll! Kram //Tina

 • ulrica
  maj 12, 2019

  Nämen usch, vilken tur att det gick så pass bra ändå <3.
  Vad bra att du tänker på kroppen också även om du gärna vill skutta iväg som vanligt!! Stor KRAM <3

  • tiname@live.se
   maj 13, 2019

   Ja han hade tur i oturen stackaren… Mitt tålamod provas kungligt nu kan jag säga. Inte min grej att ta det sakta och ett litet steg i taget. Kramar tillbaka! //Tina

 • Men ojoj! Så otäckt när de små gör sig illa. Man vill så gärna ta över deras rädsla och smärta själv. Skönt att det gick förhållandevis bra.

  Vilken fantastisk bukett! Så vackra pioner!

  Kram Lena

Previous
SOMMARTIPS…