DET GJORDE LITE ONT I HJÄRTAT…

Posted on

Hej Hej!

På vår tomt här på landet har vi tre fruktträd; äpple, plommon och bigarrå. Eller hade ska jag nog snarare säga för nu är vårt bigarråträd ett minne blott. När vi köpte det här stället för snart 10 år sedan så var träden precis nyplanterade och hur små som helst men med åren har de växt och bigarråträdet är det som har växt mest och blivit som allra vackrast. Men… det skymmer ju solen på vår altan om kvällarna och det går ju inte för sig så även om det gjorde lite ont i hjärtat så bestämde vi oss för att ta bort det.

Idag kom en stubbfräsare och fällde trädet och fräste bort stubben. Både han och vi var lite sugna på att även ta ner den där superhöga björken som syns i bakgrunden och som tar mycket av vår kvällssol. Tyvärr ligger den inte på vår tomt men man är ju bra sugen haha…

Allt som allt tog det typ en kvart.

Så nu har vi lite att ta hand om och fixa till i morgon. Det känns lite tomt och konstigt men väldigt ljust så det kommer att bli bra!

I övrigt så har det här mest varit en “hänga-hemma-dag” idag. Vi har städat och donat och tagit en snabb tur in till Visby för att handla till kvällens middag och lite grejer till de små som de ska få i påskäggen, som oftast brukar vara mer som påskkassar.

Ha en fortsatt fin lördagskväll så hörs vi!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • E
  mars 27, 2021

  Påskkassar! Bra uttryck, visst är det lustigt att det alltid blir så mkt, men det är ju så kul med shoppingen runt högtider. Påskkram!

  • tiname@live.se
   mars 28, 2021

   Eller hur! När man väl har börjat är det svårt att sluta fixa fina grejer till de små <3. Tokigt men man kan ju inte låta bli. Kram //Tina

 • Mamma C
  mars 28, 2021

  Kommer ihåg när de fällde 3 stora granar som vi hade på vår tomt när vi bodde i Sverige. Blev väldigt tomt, ljust och väldigt bra med. Man vänjer sig snabbt.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 28, 2021

   Ja hoppas det för jag har ännu lite ångest över att vi tagit bort vårt fina lilla träd…. Men ljust blev det! Kram //Tina

Previous
GOTLANDSGUIDE DEL 2: SYDVÄSTRA GOTLAND…