PÅSKBUFFÉ HOS MAMMA OCH PAPPA…

Posted on

Hej Hallå!

Tänk att vi äntligen efter ett jättekonstigt år kan få träffa mina fina föräldrar inomhus igen. Vi… och framförallt de… har kämpat på som bara den utomhus sen pandemin dök upp. Förra våren och under sommaren var det inga större problem att träffas utomhus. Men vintertid har vi suttit ute på deras altan i full mundering; ibland i minusgrader. Det har varit lite mer utmanande. Nu är de båda vaccinerade och vi var ju sjuka i Covid-19 förra året så det känns hyfsat säkert att träffas inomhus nu. Men vi kramas inte och vi undviker att vara uppepå varandra. Just in case…

Idag var vi alla fall inbjudna till ett pre-påskfirande hemma hos dem och vi drack bubbel, åt god mat och pratade en massa gamla minnen. Memory lane på hög nivå!

De har massor av vackra prylar som de så klart dukade fint med idag.

De dubbelblommiga påskliljorna hade vi med oss. Just den sorten är så fin tycker jag.

Och kolla in den här äggkorgen. Såååå fin!

Har ni kommit ihåg att ställa om klockan? Jag brukar ofta vimsa till det när det är dags att ställa om klockan men i år har jag haft full koll. Så skönt att det var ljust till alldeles nyss. Jag är definitivt för att vi ska ha sommartid året runt. Hellre mörkt på morgonen än kvällen, kvällsmänniska som jag är.

Nu väntar en kortvecka. På onsdag reser vi tillbaka till Stockholm igen och sen väntar ju en påskhelg.

Ha en fin avslutning på den här helgen!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  mars 28, 2021

  Så härligt att kunna ses inomhus igen.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 30, 2021

   Ja gudars så mysigt det var att äntligen få ses inomhus! Kram //Tina

 • Monika
  mars 29, 2021

  Jag tillhör de som gillar de här övergångarna mellan normaltid och sommartid och har gjort i alla tider sen det började. Bryr mig egentligen inte om vad det är för tid på höst/vinter, det är ändå bara avskyvärt mörkt, det är övergången och en extra timmes sömn som är skönt. Sommartid däremot är ju bara härligt, så ljust och skönt med en gång på kvällarna. Jag är nog en människa som gillar ändringar generellt, är inte rädd för nytt.
  Kram Monika

  • tiname@live.se
   mars 30, 2021

   Samma här! Jag gillar också förändringar och att det händer nya grejer. Jag vill verklige inte fastna i gamla hjulspår. Kram //Tina

Previous
DET GJORDE LITE ONT I HJÄRTAT…